Pagina 5 din 6 PrimulPrimul ... 3456 UltimulUltimul
Rezultate 41 la 50 din 56

Subiect: Website Popularity

Marius Mailat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    16th November 2005
    Vârstă
    47
    Posturi
    1.818
    Putere Rep
    39

Implicit

>* trecerea de la trial la versiune inregistrata iti reseteaza cele 2 site-uri deja monitorizate, youtube si seopedia fiind afisate din nou.
    Da asa este. E din cauza la noul format, nu prea aveam de ales.

>* la aranjarea pe coloane difera la unele categorii ( unele sunt A-Z, altele Z-A).
    Multumesc, asta se poate rezolva rapid.

>* la directoarele importante si socialt tagging trebuie gasita o metoda care sa afiseze adevarata valoare, nu la toate merge.
    Dac ai ceva exemplu ar fi superb.

Sa inteleg ca urmatorul pas e keyword popularity? Ar iesi un tool fain si de acolo sau poate chiar integrate cele doua.
    Acum lucrez la Press Release Submitter.

Dar este timp pentru noi functionalitati si la Website Submitter. Daca poti sa scrii cateva randuri despre ce ti-ai dori, si care crezi ca ar fi cele mai folositpare feature pentru keyword popularity eu le implementez. Ma gandeam eventual la primele 4 cuvinte din keywords si populariteatea lor pe Gogle, yahoo si msn. Alte idei?
    Ultima modificare făcută de Marius Mailat; 5th February 2007 la 04:12.
    Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
    Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi

laufer este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    10th February 2006
    Locaţie
    Constanta
    Vârstă
    41
    Posturi
    398
    Putere Rep
    35

Implicit

Website Popularity software merge bine. Pana acum nu am gasit nici un bug neraportat pana acum. M-am jucat toata seara cu el.

Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    16th November 2005
    Vârstă
    47
    Posturi
    1.818
    Putere Rep
    39

Implicit

Perfect, intereant devine dupa cateva zile, saptamani cand incepi sa ai date de statistica care se pot compara. Exista deja o noua versiune 1.3.1 cu cateva imbunatatiri de viteza si pentru afisarea corecta a statisticilor. Download de aici.
    Ultima modificare făcută de Marius Mailat; 6th February 2007 la 20:54.
    Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti

Ben Boingeanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    12th July 2004
    Locaţie
    Suceava
    Posturi
    1.722
    Putere Rep
    44

Implicit

Am tot asteptat cateva zile cu update-uri diferite la site-uri. Cifrele s-au schimbat, doar ca nu imi afiseaza graficul. Acelasi text cu instructiuni de folosire cand dau refresh chart. Ai idee din ce cauza?
    Boingeanu Ben

Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    16th November 2005
    Vârstă
    47
    Posturi
    1.818
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de Ben Boingeanu Vezi Post
    Am tot asteptat cateva zile cu update-uri diferite la site-uri. Cifrele s-au schimbat, doar ca nu imi afiseaza graficul. Acelasi text cu instructiuni de folosire cand dau refresh chart. Ai idee din ce cauza?
    Salut. Da stiu de problema. Am pus la cateva ore dupa lansare un al doilea build. Problema am vazuto la 1 hr dupa ce am pus primul build sus. trebuie doar sa faci download idn nou la setup si sal instalezi.

E o problema de regional settings care s-a rezolvat rapid. Din pacate toate datele salvate pana la nou instalare sunt pierdute (in sensul de statistici).

Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    12th July 2004
    Locaţie
    Suceava
    Posturi
    1.722
    Putere Rep
    44

Implicit

Ms de stire, am instalat noua versiune, sper sa mearga acuma.

Uite alte idei pt programel:
    - niste culori mai reprezentative pentru Popularity rank ( mi-e greu sa-mi dau seama de rank numai dupa culoare) sau daca nu inca o coloana in care sa apara rankul paginii.
    - sa imparti site-urile pe categorii - am adaugat site-urile mele + concurenta, dar ar fi fain sa le impart pe categorii ( sanatate, imobiliare, etc, ce vrea userul, dar sa faca update doar la categoria respectiva, nu la toate)
    - sistemul de culori cu page popularity sa apara si la celelalte categorii, nu doar la IBL.
    - categoria SEO nu stiu daca are legatura cu subiectul central... varsta si ip-ul sunt doar o parte mai putin importanta din SEO, iar vizibilitatea nu stiu de unde o iei, se poate spune?
    Boingeanu Ben

Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    16th November 2005
    Vârstă
    47
    Posturi
    1.818
    Putere Rep
    39

Implicit

- niste culori mai reprezentative pentru Popularity rank ( mi-e greu sa-mi dau seama de rank numai dupa culoare) sau daca nu inca o coloana in care sa apara rankul paginii.
    Am inteles. O sa incerc poate amandoua. Culorile le-am tot rafinat.

- sa imparti site-urile pe categorii - am adaugat site-urile mele + concurenta, dar ar fi fain sa le impart pe categorii ( sanatate, imobiliare, etc, ce vrea userul, dar sa faca update doar la categoria respectiva, nu la toate)
    Da e folositor la multe websituri. Trebuie un pic sa vad.

- sistemul de culori cu page popularity sa apara si la celelalte categorii, nu doar la IBL.
    Yes, sir. E deja in lucru.

- categoria SEO nu stiu daca are legatura cu subiectul central... varsta si ip-ul sunt doar o parte mai putin importanta din SEO, iar vizibilitatea nu stiu de unde o iei, se poate spune?
    [/QUOTE]

Sper in timp sa adaug mai multe elemnete acolo (sugestii?). Ideea ca Website Popularity e scula de evaluare site. Eu m-am gandit ca criterile astea sunt interesante de exemplu daca vrei sa cumperi un website.

Varsta e luata din netcraft. As vrea incet sa adaug si alte criterii. Cred ca deocamdata la social bookmarks. Acum sunt destul de multe adaugate.

As vrea in urmatoarea versiune sa poti selecta un website si sa faci export la date. Asta inseamana sa iti faca un HTML dragut cu imagini sa il poti pune pe website. Eventual un PDF.

Multumesc de feedback, eu sunt extrem de fericit cand primesc comentarii. Si de adaugat cu siguranta le voi adauga.

Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    12th July 2004
    Locaţie
    Suceava
    Posturi
    1.722
    Putere Rep
    44

Implicit

Am testat azi graficul si a mers.

Un alt sfat interesant ar fi sa aleg 2 sau mai multe site-uri din lista care sa fie analizate concomitent in acelasi grafi cu evolutia lor in timp, nu doar unul cum este acuma.
    Boingeanu Ben

Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    16th November 2005
    Vârstă
    47
    Posturi
    1.818
    Putere Rep
    39

Implicit

Salut.

Ma bucur ca a mers, de acum incolo datele vor fi pastrate.

Deci tu sugerezi sa poti alege mai multe websituri, si eventual un singur criteriu (ex google page rank) si sa se poata face analiza per mai multe situri si un singur criteriu? Este destul de doable cred, ma mi uit sa vad poate vin si cu o solutie rapida. Ideea e ca oricum datele sunt acum salvate, la orice punct vin eu cu schimbarea asta atunci va fi usor sa afisezi ca datele statistice exista doar trebuie interpretate on screen.

Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    12th July 2004
    Locaţie
    Suceava
    Posturi
    1.722
    Putere Rep
    44

Implicit

Uite ce am patit astazi: am mai bagat de un update dar pe la jumatatea lui s-a blocat ( am vreo 15 site-uri bagate si la yahoo ibl update nu mai raspundea ).

Am dat cancel si s-au resetat toate datele. Am incercat sa inchid programul si a aparut eroarea:

Access violation at address 7c918fea in module "ntdll.dll". Write of address 00000010.
    Boingeanu Ben

Pagina 5 din 6 PrimulPrimul ... 3456 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Link Popularity
    De Hobart în forumul Directoare web straine
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 1st December 2010, 22:59
  2. Link popularity - care e viteza de crestere optima ?
    De Hobart în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 16th April 2010, 12:59
  3. 101 ways to build link popularity in 2006
    De lixor în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 16th August 2006, 13:52
  4. Keyword Popularity and Keyword Market Rank Tool
    De florin în forumul Adwords
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 14th June 2006, 09:51
  5. Link Popularity Vs Ibls
    De misu în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 25th January 2006, 12:15

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •