iSell.ro apare in dmoz dar in program imi zice ca sunt 0 linkuri. In dmoz a fost acceptat de mai bine de jumatate de an, deci nu e problema de cache sau ceva asemanator.
iSell.ro apare in dmoz dar in program imi zice ca sunt 0 linkuri. In dmoz a fost acceptat de mai bine de jumatate de an, deci nu e problema de cache sau ceva asemanator.
Cand incerc sa sterg un domeniu, crapa.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
Am adaugat si eu o lista de mai multe site-uri (vreo 10), dar o parte apar, o parte nu la diferite categorii. (IBL, PR, IP, ETC). Habar n-am de ce.
Ultima modificare făcută de Ben Boingeanu; 20th December 2006 la 13:39.
Boingeanu Ben
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Gata am rezolvat asa:
- Alexa linking merge perfect acum
- Google groups merge iarasi bine
- se poate acum face multiple select si lansa operatiile Delete, Update selected pentru mai multe situri deodata
- problema cu url diferite in taburi s-a rezolvat (pentru asta insa installerul nou va sterge lista veche, in viitor installerele noi nu vor face asta vor lasa lista veche de situri adaugat)
- mici buguri rezolvate, icoane actualizate
Link de download cu versiunea noua.
Sugestiile sunt binevenite.
Pentru versiunile urmatoare ar fi interesant sa se poata face o arhiva. De ex. daca verific popularitatea unui site o data pe saptamana sa imi faca un mic grafic care sa-mi arate cum stau, daca am mai crescut sau nu.
La social tagging, nici digg, nici delicious nu arata nimic pentru http://ciprian.sorlea.com , desi exista referinte.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)