Rezultate 1 la 10 din 10

Subiect: DcFinder.com Duplicate Content finder

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    92
    Data īnscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vārstă
    44
    Posturi
    3.420
    Putere Rep
    92

Implicit DcFinder.com Duplicate Content finder

A folosit cineva toolul acesta: Duplicate Content Tool - DCFinder Software - SEO Tool ? Isi merita banii ? Gaseste intr-adevar ce e duplicat intr-un site ?

Nu am reusit sa gasesc un trial ca sa imi fac o parere despre capabilitatile lui.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    61
    Data īnscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    61

Implicit

Eu tocmai am dat o cautare dupa numele lui si nu am gasit nicio mentiune despre el. Mai mult de atat ce se poate spune, decat sa-l cumper sa afli ce poate si sa fi primul care-si da cu parerea despre el.
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

Reputatie:
    92
    Data īnscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vārstă
    44
    Posturi
    3.420
    Putere Rep
    92

Implicit

M-am uitat acum si la filmuletele de prezentare de pe site. Asa zisul duplicate content pare a se referi la contentul duplicat din interiorul site-ului (pagini multiple cu acelasi content). Nu am gasit referiri la comparatii ale paginilor cu ceea ce exista online.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

100R este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    40
    Data īnscrierii
    1st December 2010
    Posturi
    749
    Putere Rep
    40

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Exista un program gratuit rusesc care cauta online un text anume, e pe forumurile rusesti, vezi Š¤Š¾Ń€ŃƒŠ¼ о поисковых системах dar am uitat cum ii zice.

Reputatie:
    92
    Data īnscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vārstă
    44
    Posturi
    3.420
    Putere Rep
    92

Implicit

Am gasit softul 100R, multumesc. Este acesta: Etxt Stie cineva limba rusa astfel incat sa il trec pe .en ? Nu am gasit nicaieri in meniu cum sa schimb limba (nu stiu daca e posibil).

Pīrvan Marian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data īnscrierii
    4th February 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    643
    Putere Rep
    28

1 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Vazusem la stiri ca o facultate din Iasi a facut un soft anti plagiat, cred ca e vorba de Universitatea Alexndru Ioan Cuza, vorbeste cu ei, poate iti ofera o solutie pentru ceea ce doresti.
    Vreau mai mult, mai mult si atat.

Reputatie:
    92
    Data īnscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vārstă
    44
    Posturi
    3.420
    Putere Rep
    92

Implicit

In cel mai bun caz cei de la Iasi au un fel de ArticleChecker. Mie imi trebuie un soft care sa scaneze intregul site si care sa gaseasca articolele care au fost copiate pe alte site-uri. Cei de la Iasi nu au cum sa aiba asa ceva. Ei dau paste intr-un field cu tot textul lucrarii, text care e cumva rulat pe bucatele, pentru verificarea unicitatii.

Softul asta rusesc pare exact ce vreau insa rusa e OZN pentru mine. Tot meniul e doar in litere chirilice. Am inceput sa ma dumiresc cu el insa tot e SF.

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    61
    Data īnscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    61

1 out of 1 members found this post helpful.

Reputatie:
    92
    Data īnscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vārstă
    44
    Posturi
    3.420
    Putere Rep
    92

Implicit

Am reusit sa ma dumiresc intre timp cum functioneaza softul respectiv. E destul de OK insa dureaza f mult scanarea pagina cu pagina + captcha. Oricum, e mai bine dacat manual.

alias74 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data īnscrierii
    28th November 2010
    Locaţie
    Rome
    Vārstă
    51
    Posturi
    616
    Putere Rep
    34

Implicit

Stiu ca tu cauti un soft, sincer l-am descarcat si eu, balmajesc ceva in rusa dar....., il testez si eu, merci
    Siteul asta l-ai incercat: Plagiarism Checker - Free Online Software For Plagiarism Detection ?

Informații subiect

Utilizatori care navighează īn acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează īn acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Duplicate content?
    De keretlen īn forumul Google
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 11th June 2008, 19:34
  2. duplicate content ? or not ?
    De BeFree īn forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 17th May 2008, 16:41
  3. Duplicate content again
    De Ringwraith īn forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 23rd September 2007, 02:16
  4. Duplicate content
    De aka_eu īn forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 8th June 2007, 10:22
  5. Duplicate content
    De Mascka īn forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 17th May 2007, 00:01

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •