Rezultate 1 la 8 din 8

Subiect: ibp

helyos este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data īnscrierii
    2nd June 2011
    Vārstă
    35
    Posturi
    105
    Putere Rep
    28

Implicit ibp

a lucrat cineva cu ibp? isi merita banii? eu ma gandeam sa il cumpar, dar nu stiu daca isi merita banii.

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data īnscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

Implicit

Ce e ibp? Ca e destul de lunga lista asta.. IBP - Definition by AcronymFinder
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

Netul este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    49
    Data īnscrierii
    5th January 2006
    Locaţie
    Iasi
    Vārstă
    47
    Posturi
    1.068
    Putere Rep
    49

Implicit

Daca te referi la IPB, da, se merita. L-am cumparat de aproximativ 2 luni si l-am pus aici: Forumul Netul.ro
    Aveam de ales intre IPB si vBulletin. Nu imi pare rau de alegerea facuta. Daca vrei sa il cumperi, poti cere o versiune de test ca sa vezi cum e zona de administrare mai in detaliu.

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data īnscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    50

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

offtopic: sunteti comici... fiind vb de categoria SEO Soft, ce-ar putea fi?

ontopic: Banuiesc ca este vb de IBusinessPromoter. Personal, nu-l folosesc, pt ca am acces la Seo Power Suite, varianta enterprise, care poate face de toate. Singura chestie pt care foloseam pana acu recent IBP-ul era pt acel raport de optimizare on-page, insa mi se pare mult sub Website Auditor, in sensul ca da multe rezultate eronate. Poti ramane cu varianta free, cea platita nu-si merita banii dupa parerea mea.

Oricum, dupa parerea mea, cam niciun tool de facut rapoarte pt SEO on-page nu-si merita banii daca e vb de folosit pt site-uri personale, pt ca ele practic nu iti spun nimic nou, decat sa ai keyword-ul in titlu, descriere, keywords, H1, H2-H6, bold, italic, anchor text si cam atat. Ce mai fac in plus este ca ele compara sa vada si procentele pe care le are competitia (site-urile din top 10) si iti recomanda alte chestii pe baza acestor statistici, dar nu intotdeauna sunt ok. Parerea mea e ca aceste tool-uri sunt bune pt facut rapoarte pt clienti, pe care-i impresionezi cu astfel de rapoarte.
    Signatura lipsa

Pīrvan Marian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data īnscrierii
    4th February 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    643
    Putere Rep
    30

Implicit

[QUOTE=tymbark;206842]offtopic: sunteti comici... fiind vb de categoria SEO Soft, ce-ar putea fi?

Imi place replica pe care ai oferit-o.
    Scuze de off-topic, insa ma gandesc ca ar prinde bine un raspuns la cererea mea in acest topic.

Ca tot vorbim de seo soft, imi povestise cineva acum un an ca are un program ce ii face o lista cu toate topicurile forum ului pentru tema alesa.
    Spre exemplu el mi-a prezentat o lista cu toate topicurile ce au ca tematica elemente de desing, font-uri mai exact, mi s-a spus ca valoreaza cateva sute de dolari, insa nu am aflat ce program s-a folosit, are cineva idee,despre ce-i vorba?
    Vreau mai mult, mai mult si atat.

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data īnscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    50

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

O fi vorba de scrapebox? El stiu sa faca chestii de genu: cauta pe google rezultate dupa anumite filtre, chestii de genul. Personal n-am folosit, desi ar putea fi util, daca oferi servicii pt mai multi clienti, ai multe site-uri de promovat si nu vrei sa stai sa cauti manual pe google, sa vezi PR-ul, etc.
    Signatura lipsa

helyos este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data īnscrierii
    2nd June 2011
    Vārstă
    35
    Posturi
    105
    Putere Rep
    28

Implicit

sorry, my bad.
    Trebuia sa fiu putin mai specific, ma refeream la i business promoter: iBusinessPromoter SEO - Search engine optimization software with ranking guarantee
    Softul costa cam mult sa iti ofere acele "sfaturi" pentru optimizare si eram curios daca l-a cumparat cineva si chiar iti ofera sfaturi interesante.

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data īnscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

Implicit

IPB e la fel de bun ca orice alt soft. Depinde in cea mai mare parte de cel care il foloseste si de felul in care foloseste informatiile oferite de program pentru a optimiza un site.

Altfel, sunt de aceeasi parere cu ceea ce spune tymbark:
    Citat Postat īn original de tymbark Vezi Post
    Oricum, dupa parerea mea, cam niciun tool de facut rapoarte pt SEO on-page nu-si merita banii daca e vb de folosit pt site-uri personale, pt ca ele practic nu iti spun nimic nou, decat sa ai keyword-ul in titlu, descriere, keywords, H1, H2-H6, bold, italic, anchor text si cam atat. Ce mai fac in plus este ca ele compara sa vada si procentele pe care le are competitia (site-urile din top 10) si iti recomanda alte chestii pe baza acestor statistici, dar nu intotdeauna sunt ok. Parerea mea e ca aceste tool-uri sunt bune pt facut rapoarte pt clienti, pe care-i impresionezi cu astfel de rapoarte.
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

Informații subiect

Utilizatori care navighează īn acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează īn acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •