a lucrat cineva cu ibp? isi merita banii? eu ma gandeam sa il cumpar, dar nu stiu daca isi merita banii.
a lucrat cineva cu ibp? isi merita banii? eu ma gandeam sa il cumpar, dar nu stiu daca isi merita banii.
Ce e ibp? Ca e destul de lunga lista asta.. IBP - Definition by AcronymFinder
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Daca te referi la IPB, da, se merita. L-am cumparat de aproximativ 2 luni si l-am pus aici: Forumul Netul.ro
Aveam de ales intre IPB si vBulletin. Nu imi pare rau de alegerea facuta. Daca vrei sa il cumperi, poti cere o versiune de test ca sa vezi cum e zona de administrare mai in detaliu.
offtopic:sunteti comici... fiind vb de categoria SEO Soft, ce-ar putea fi?
ontopic: Banuiesc ca este vb de IBusinessPromoter. Personal, nu-l folosesc, pt ca am acces la Seo Power Suite, varianta enterprise, care poate face de toate. Singura chestie pt care foloseam pana acu recent IBP-ul era pt acel raport de optimizare on-page, insa mi se pare mult sub Website Auditor, in sensul ca da multe rezultate eronate. Poti ramane cu varianta free, cea platita nu-si merita banii dupa parerea mea.
Oricum, dupa parerea mea, cam niciun tool de facut rapoarte pt SEO on-page nu-si merita banii daca e vb de folosit pt site-uri personale, pt ca ele practic nu iti spun nimic nou, decat sa ai keyword-ul in titlu, descriere, keywords, H1, H2-H6, bold, italic, anchor text si cam atat. Ce mai fac in plus este ca ele compara sa vada si procentele pe care le are competitia (site-urile din top 10) si iti recomanda alte chestii pe baza acestor statistici, dar nu intotdeauna sunt ok. Parerea mea e ca aceste tool-uri sunt bune pt facut rapoarte pt clienti, pe care-i impresionezi cu astfel de rapoarte.
Signatura lipsa
[QUOTE=tymbark;206842]offtopic:sunteti comici... fiind vb de categoria SEO Soft, ce-ar putea fi?
Imi place replica pe care ai oferit-o.
Scuze de off-topic, insa ma gandesc ca ar prinde bine un raspuns la cererea mea in acest topic.
Ca tot vorbim de seo soft, imi povestise cineva acum un an ca are un program ce ii face o lista cu toate topicurile forum ului pentru tema alesa.
Spre exemplu el mi-a prezentat o lista cu toate topicurile ce au ca tematica elemente de desing, font-uri mai exact, mi s-a spus ca valoreaza cateva sute de dolari, insa nu am aflat ce program s-a folosit, are cineva idee,despre ce-i vorba?
Vreau mai mult, mai mult si atat.
O fi vorba de scrapebox? El stiu sa faca chestii de genu: cauta pe google rezultate dupa anumite filtre, chestii de genul. Personal n-am folosit, desi ar putea fi util, daca oferi servicii pt mai multi clienti, ai multe site-uri de promovat si nu vrei sa stai sa cauti manual pe google, sa vezi PR-ul, etc.
Signatura lipsa
sorry, my bad.
Trebuia sa fiu putin mai specific, ma refeream la i business promoter: iBusinessPromoter SEO - Search engine optimization software with ranking guarantee
Softul costa cam mult sa iti ofere acele "sfaturi" pentru optimizare si eram curios daca l-a cumparat cineva si chiar iti ofera sfaturi interesante.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează īn acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)