offtopic: sunteti comici... fiind vb de categoria SEO Soft, ce-ar putea fi?

ontopic: Banuiesc ca este vb de IBusinessPromoter. Personal, nu-l folosesc, pt ca am acces la Seo Power Suite, varianta enterprise, care poate face de toate. Singura chestie pt care foloseam pana acu recent IBP-ul era pt acel raport de optimizare on-page, insa mi se pare mult sub Website Auditor, in sensul ca da multe rezultate eronate. Poti ramane cu varianta free, cea platita nu-si merita banii dupa parerea mea.

Oricum, dupa parerea mea, cam niciun tool de facut rapoarte pt SEO on-page nu-si merita banii daca e vb de folosit pt site-uri personale, pt ca ele practic nu iti spun nimic nou, decat sa ai keyword-ul in titlu, descriere, keywords, H1, H2-H6, bold, italic, anchor text si cam atat. Ce mai fac in plus este ca ele compara sa vada si procentele pe care le are competitia (site-urile din top 10) si iti recomanda alte chestii pe baza acestor statistici, dar nu intotdeauna sunt ok. Parerea mea e ca aceste tool-uri sunt bune pt facut rapoarte pt clienti, pe care-i impresionezi cu astfel de rapoarte.