consulting, dpdv sociologic eu zic ca daca citesti o zi 20 de threaduri recente o sa intelegi exact de ce ti s-a dat sau ti s-a luat.
Si o alta idee: uita-te cata lume a citit thread-ul tau si cati au comentat pe marginea lui.
consulting, dpdv sociologic eu zic ca daca citesti o zi 20 de threaduri recente o sa intelegi exact de ce ti s-a dat sau ti s-a luat.
Si o alta idee: uita-te cata lume a citit thread-ul tau si cati au comentat pe marginea lui.
Am nevoie de o mana de ajutor: nu gasesc in Control Panel afisarea cu datele referitoare la reputatia mea. Trebuie sa activez ceva, sa bifez undeva ? Sau exista alta explicatie (numar de posturi, vechime, etc) ? Am citit cu atentie ce s-a scris pe tema asta, dar e ca si cum la mine nu exista acel meniu. Daca s-a ma confruntat cineva cu problema asta sau cineva stie sa ma lamureasca, multumesc anticipat.
Pai apare chiar in pagina principala a User cp-ului sub "New Subscribed Threads"
Poate nu ai primit nici o reputatie pana acum si din cauza asta nu apare.
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.
Posibil, pentru ca mie nu imi apare sub "New Subscribed Threads" decat
"Forum Jump".
Multumesc, incepusem sa ma intreb daca chiar sunt incapabil sa gasesc sectiunea respectiva.
Ia vezi acum![]()
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.
Dap, acum a aparut - cu capul de tabel "Thread Date Comment". Nu ar trebui sa mai fie si alte coloane ?
Oricum, merci mult, big !
as fi vrut sa citez mai multe persoane, insa... situatia mi se pare mult mai complexa. Nu e "o prostie". Sint destui pe aici care dau raspunsuri utilizatorilor si in functie de reputatia pe care o au cei care pun intrebari. Abia asta ar putea fi considerata "o prostie"...
Parerea mea e ca macar atunci cand se dau "+" -uri ar fi util sa ti se scrie in comentariu de la cine si de ce. Si la minusuri ar fi util, dar se poate intelege de ce unii vor sa ramana anonimi.
Pana la urma, e important sa primesti un feedback la ceea ce ai scris, sa stii ce anume a folosit si ce a deranjat, si pe cine. Scopul este sa devenim mai buni si sa invatam ceva, nu-i asa ?
oarecum offtopic: O sa se ajunga ca in loc de posturi de genul "vand site" sau "cumpar link" sa citim "cumpar plusuri"![]()
Vand minusuri
Nu mi se pare o prostie reputatia, daca e data corect. E un mod de control al userilor fara sa se planga mozilor sau adminilor. De exemplu, daca intra un spammer si face un thread "bai cacatilor va f-t in ochi" iar adminii nu sunt pe faza, userii il pot "minusa" pe respectivul sa nu mai posteze. Sau gresesc?
P.S. Cand zici "Cartonas negru" te referi la dreptunghiul ala gri?Cred ca ala nu e negativ, apare cand primesti reputatie de la cineva care nu are la randul sau reputatie. Deci e doar un pat-on-the-back. Sau exista si un cartonas negru, nu doar gri? *confused*
Ultima modificare făcută de Tudi; 23rd January 2008 la 15:38.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)