Propun ca cine da reputatie si scrie un mesaj, sa se si semneze, sa stim si noi de unde vin mesajele si cu cine combatem![]()
Propun ca cine da reputatie si scrie un mesaj, sa se si semneze, sa stim si noi de unde vin mesajele si cu cine combatem![]()
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
Nu ai cum altfel. Trebuie sa scrii neaparat un comentariu, altfel sistemul nu te lasa.
Si poti vedea oricum cine a dat-o, pentru ca sistemul nu este privat.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Am inteles ca tb scris un comentariu, dar daca cine scrie nu se si semneaza, cum vad cine a scris?
Sistemul este anonim se pare. Eu ca administrator pot vedea
Inseamna ca daca nu isi lasa numele sau id-ul in comentariu, nu poti stii cine a fost![]()
Asta ca sa nu fie incurajate voturile reciproce (din simpatie sau.... antipatie)
Si mi se pare corect sa ramana anonime.
Ghid de optimizare SEO pentru începători și nu doar!
Nu, de vazut vezi toate voturile, numai ca nu stii cine te-a votat. In cazul tau, probabil ca doar doi te-au votat, dar ai reputatie 5 din cauza nr. de posturi.
Deci, exista:
Reputation power - Cu cate puncte modifici tu reputatia altora (in minus sau in plus). O gasesti sub "Posts: X" la fiecare membru.
Reputation - Cata reputatie ai tu. O gasesti in control panel deasupra la subscribed threads: "X point(s) total"
Orice membru poate vedea Reputation power (cu cat afecteaza reputatia altui membru) la alt membru, DAR doar TU poti vedea nr. de puncte de reputatie ale tale.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)