Propun ca cine da reputatie si scrie un mesaj, sa se si semneze, sa stim si noi de unde vin mesajele si cu cine combatem :)
Versiune printabilă
Propun ca cine da reputatie si scrie un mesaj, sa se si semneze, sa stim si noi de unde vin mesajele si cu cine combatem :)
Nu ai cum altfel. Trebuie sa scrii neaparat un comentariu, altfel sistemul nu te lasa.
Si poti vedea oricum cine a dat-o, pentru ca sistemul nu este privat.
Am inteles ca tb scris un comentariu, dar daca cine scrie nu se si semneaza, cum vad cine a scris?
Sistemul este anonim se pare. Eu ca administrator pot vedea ;)
Inseamna ca daca nu isi lasa numele sau id-ul in comentariu, nu poti stii cine a fost :)
Asta ca sa nu fie incurajate voturile reciproce (din simpatie sau.... antipatie)
Si mi se pare corect sa ramana anonime.
corect, cel mai bine e sa fie anonime
Nu, de vazut vezi toate voturile, numai ca nu stii cine te-a votat. In cazul tau, probabil ca doar doi te-au votat, dar ai reputatie 5 din cauza nr. de posturi.
Deci, exista:
Reputation power - Cu cate puncte modifici tu reputatia altora (in minus sau in plus). O gasesti sub "Posts: X" la fiecare membru.
Reputation - Cata reputatie ai tu. O gasesti in control panel deasupra la subscribed threads: "X point(s) total"
Orice membru poate vedea Reputation power (cu cat afecteaza reputatia altui membru) la alt membru, DAR doar TU poti vedea nr. de puncte de reputatie ale tale.
Got it :D
10x