Ca sa ma bag si eu ca musca, mi se pare ca Paul are dreptate. Sunt multe care se vand aici care nu respecta diverse reguli: link-uri, domenii .ro, like-uri pe facebook, advertoriale etc.
Partea ca el vrea cont adsense nou (nu stiu sigur la ce il foloseste) nu mi se pare chiar ok (cunosc persoane care fac "diverse" si isi primesc cateva plati de adsense dupa care schimba contul), insa nu cred ca ceea ce solicita el nu poate fi postat pe acest forum. In caz ca doriti acest lucru mentionati punctual in regulament ca nu este acceptata vanzarea de conturi adsense, insa ar trebui sa interziceti si multe altele.

Daca vreti ca acest forum sa fie 100% curat eliminati si toate posturile care cuprind ceea ce am zis eu mai sus (link-uri, advertoriale, like-uri etc.), asta pentru a avea o abordare unitara.
Ca si concluzie mie imi place cum este acum acest forum si ceea ce am dorit sa spun este ca nu este corect ca unele posturi care nu respecta regulamentele Google sa fie acceptate si altele nu.

P.S.: nu am avut contact cu Paul asa ca nu ii tin partea pentru ca il cunosc ci pentru ca asa mi se pare corect.