Dragul meu Tom. Aș fi apreciat comentariul tău dacă nu ai fi aberat. De unde tragi tu concluzia că nu sunt curat și de aceea am nevoie de cont? Paranormal? Ei bine, eu nu cred și sunt sătul de persoane care își dau cu presupusul și cred aia sau aia. Vezi tu, comentariul tău este egal cu zero din moment ce aberezi cu presupuneri ce nu le poți dovedii. Așa pot zice și eu că ești necurat și că ai ceva cu mine, dar nu are rost, personal ți-ai dat cu părerea aiurea fără să știi contextul.
Ca info, am avut cont adsense și site ce produce lunar peste 500€ - perfect legal (nu produce daune terțelor - așa cum și alex și-a dat cu presupusul total aiurea), doar că l-am scos la vânzare și pe aici și un ”deștept” s-a trezit să-mi bage vreo 2000 de clickuri între orele 02-05 Am în data de 12.04.2014. E clar ce s-a întâmplat apoi cu contul acela. Încă vorbesc cu cei de la adsense, dar posibilitatea să-și anuleze decizia e mai greu de înfăptuit.
2. Nu am cerut să se modifice regulamentul actual, ci am cerut să se respecte. Închipuieți că te duci la Ion în casă și vezi pe ușă un set de reguli. După vii pe seopedia și ce faci? Respecți regulile de aici sau respecți regulile lui Ion că așa vrei tu? Deci, pur și simplu nu am încălcat regulamentul cu nimic, atâta timp cât nu este precizat explicit acest lucru. Dacă vreți adăugați pur și simplu în regulamanent, dar nu veniți voi repede să ziceți că încalc regulamentul când de fapt nu-l încalc. Și da, l-am citit de mai multe ori.
PS: Eu nu am făcut comparație cu o pagină de facebook dar hai să luăm cazul profilelor de facebook. Și alea au număr de telefon, date personale și nimeni nu zice nimic. Păi???? Nu sunt tot date sensibile???

Răspunde cu citat