Citat Postat în original de sandossu Vezi Post
nu cred ca e incadrat bine la plagiat. Pentru ca nu ati discutat detaliile astea de la inceput. Asa ca mai ramane decat etica respectivului, dar lucruri de genul asta se intampla destul de des, din pacate.
Da probabil ca ai dreptate ... oricum am creat topicul asta doar ca sa sa-i alertez pe toti cei care au de gand sa aiba de a face cu respectivul ( SeerKan ), am inteles ca n-ar fi prima oara cand etica lui lasa de dorit .

Oh si btw ...
Plagiat Pentru un web mai bun. Prezentari de site-uri ce detin elemente ale altor site-uri fara acordul autorului. Pareri despre cei care practica acest mod de promovare prin elemente furate.
Baza de date banuiesc ca e un element destul de important nu ? Sa nu mai zic de script sau alte cele ...

Citat Postat în original de Obelix Vezi Post
Nu-i frumos nici ce-a facut hxxp://forum.seopedia.ro/website-uri/5026-vanzare-site.html SeerKan dar tu te asteptai la 220 Euro la exclusivitate?
Conteaza cat a costat sincer ? Putea sa fie si un euro, e vorba de etica, macar putea sa zica de la bun inceput ca mai vinde vreo 10 clone ... nu dupa 4 luni sa aflu eu ca defapt el mai vinde vreo 10 clone ...