Pagina 4 din 13 PrimulPrimul ... 23456 ... UltimulUltimul
Rezultate 31 la 40 din 127

Subiect: ZWF.ro plagiaza tot ce prinde

Promo4net este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th October 2014
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    65
    Putere Rep
    0

Implicit

CAPITOLUL III
    Obiectul dreptului de autor
    Art. 7 Constituie obiect al dreptului de autor operele originale de creatie intelectuala in domeniul literar, artistic sau stiintific, oricare ar fi modalitatea de creatie, modul sau forma de exprimare si independent de valoarea si destinatia lor, cum sunt:
    a) scrierile literare si publicistice, conferintele, predicile, pledoariile, prelegerile si orice alte opere scrise sau orale, precum si programele pentru calculator;
    b) operele stiintifice, scrise sau orale, cum ar fi: comunicarile, studiile, cursurile universitare, manualele scolare, proiectele si documentatiile stiintifice;

Multumit?

Citat Postat în original de Hakuna Matata Vezi Post
    Problema este ca legea nu face referire stricta la articolele de internet cu toate astea site-urile de presa si-au formulat termenii si conditii dupa acea lege veche si depasita insa acolo emitentul articolului este cert, pe bloguri sau alt tip de site care emite un text e mai complicat si se aplica, din punctul meu de vedere, "una legile nescrise ale internetului" si anume citarea sursei si nu poti cita sursa decat daca pui acolo cateva cuvinte .....

Plecand de la asta: PLAGIÁ, plagiez, vb. I. Tranz. A-și însuși, a copia total sau parțial ideile, operele etc. cuiva, prezentându-le drept creații personale; a comite un furt literar, artistic sau științific. [Pr.: -gi-a] – Din fr. plagier.

... am facut enuntul de mai inainte, atata timp cat nu iti insusesti un text si il creditezi [in online prin url catre textul integral, in tv cu mentionarea vizibila a sursei] nu vad unde ar fii problema! Autorul primeste "un vot de incredere" de la cineva.

"Ai voie 2-3 paragrafe cu link clickabil catre stierea/articolul integral de unde ai preluat."

Ai voie 2-3 paragrafe atata timp cat acestea nu depasesc bunul simt de max 30% din textul articolului. Cam asta cred eu ca ar fi limita bunului simt.

Hakuna Matata este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    21st January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    791
    Putere Rep
    47

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    Faza cu "iau 2 paragrafe ca e voie" e de fapt un mit urban.
    ... probabil, eu am vorbit dintr-o prisma subiectiva si anume cum vad eu ca ar trebui sa stea lucrurile si desigur asta nu tine loc de lege. Unde-i lege nu-i tocmeala!

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Promo4net Vezi Post
    (4) In toate cazurile prevazute la alin. (1) lit. b), c), e), f), i) si la alin. (2) trebuie sa se mentioneze sursa si numele autorului, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste a fi imposibil; in cazul operelor de arta plastica, fotografica sau de arhitectura trebuie sa se mentioneze si locul unde se gaseste originalul.
    Art,34

Se vede bine pentru toata lumea ce am marcat cu rosu??????????!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cititi frate legea ca scrie acolo cuvantul INTERNET si ce ai voie si ce nu.
    @prome4teu. Eu nu inteleg nimic sincer, incerc sa te evit, dar apari peste tot in forum.

Ce vrei "frate" mai exact? Roby spune ceva de genul:

Citat Postat în original de robyroy Vezi Post
    In atentia colegului nostru de forum care administreaza siteul zwf.ro, nu ii voi da numele pentru a nu-l face de cacao: copy paste nu e calea cea mai rapida catre succes. Ai cadou din partea mea o plangere DMCA si un report la adsense. Sa fac unul si la 2parale?

Poate te linistesti asa.
    Tu vorbesti despre legile pe care nu ai timp sa le citesti, ca sa ce? Ca sa ne spui noua "frate" ca e ok sa copiezi content, sau ce vrei sa spui mai exact?

Incearca "cu cuvintele tale", te rog, sa intelegem si noi ce vrei.

Suficient de clar?
    Asta este arganta, pe care nu o inteleg.
    Ultima modificare făcută de Tom; 7th November 2014 la 23:01.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th October 2014
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    65
    Putere Rep
    0

Implicit

Promo4net, mi-e tare greu sa urmaresc postarile tale. Tu vrei sa demonstrezi .... ce?
    Ca legea te include pe internet si te protejeaza chiar si cu articole, ... dar legea trebuie s-o citesti toata ca sa o intelegi si sa vezi asta.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Ca legea te include pe internet si te protejeaza chiar si cu articole, ... dar legea trebuie s-o citesti toata ca sa o intelegi si sa vezi asta.
    Prietene, am spus-o si o repet, mi-e foarte greu sa deslusesc talcurile ascunse in postarile tale. Dupa cum zise Tom mai sus, incearca inca o data , cu cuvintele tale de data asta.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th October 2014
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    65
    Putere Rep
    0

Implicit

Tom - Evita-ma e problema ta!
    Nu intelegi nimic? Pai nu eu am compus textul legii! Iar nu e problema mea, e a ta ca nu intelegi o lege care poate este in domeniul tau.
    Cu rosu? Ma faci sa rad... citeste ce este scris cu rosu si apoi mergi la literele alea de lege si vezi daca se potriveste cu articolele postate pe net, discutate in acest post.

Acum sunt ironic, ala era un zambet si vezi ca de la bad-ul ala imi scad conturile in banca.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

apoi mergi la literele alea de lege si vezi daca se potriveste cu articolele postate pe net, discutate in acest post.
    Tocmai ca nu se potrivesc, de asta e toata lumea uimita.
    Trust, but verify.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th October 2014
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    65
    Putere Rep
    0

Implicit

"b) utilizarea de scurte citate dintr-o opera, in scop de analiza, comentariu sau critica ori cu titlu de exemplificare"

Tocmai ca se potrivesc foarte bine. Discutia a continuat de la fragmente de opera si obligatia de a specifica sursa.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

"b) utilizarea de scurte citate dintr-o opera, in scop de analiza, comentariu sau critica ori cu titlu de exemplificare"

Tocmai ca se potrivesc foarte bine. Discutia a continuat de la fragmente de opera si obligatia de a specifica sursa.
    Si in cazul de fata vezi tu citate cu scopul de a analiza?
    Trust, but verify.

Kaa
    Kaa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    427
    Putere Rep
    34

Implicit

Conteaza asta?
    Nu prea, vroiam doar sa stiu ce fel de continut ai pe siteuri, creatie proprie, traduceri, adaptari etc, si cum faci cu acceptul autorilor in cazul traducerilor si adaptarilor. Mie foarte putini imi dadeau acceptul, pe langa faptul ca si mai putini imi raspundeau.

LE:
    @promo4net

Zi-mi si mie de care baricada esti ca din posturile tale nu-mi dau seama.

Pagina 4 din 13 PrimulPrimul ... 23456 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. cotidianul.ro plagiaza timesnewroman.ro
    De Andrei S în forumul Plagiat
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 14th January 2014, 18:49
  2. Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 6th April 2008, 17:34
  3. Cool Design & Zentec plagiaza Casa Online
    De Ciprian Sorlea în forumul Plagiat
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 9th January 2008, 17:02
  4. Plagiaza cinemagia.ro?