N-ar fi mai bine sa incepi sa te cunosti mai bine?
Trust, but verify.
Ma repet:
La pagina 11 sunt 2 imagini care arata pe doua domenii diferite acelasi text.
Colegul Dan ma acuza ca mint si ca eu am scris textele ...)))))))
Rog toti colegii sa verifice in toate modurile posibile timpul de cand sunt cele doua pagini cu aceeasi descriere sa faca lumina in acest caz!
Cum spuneam, o sa te cunosti destul de bine!
Nu sunt numai doua, ai mai incercat si pe altele. De ce nu spui adevarul?
Trust, but verify.
Taticu ai probleme grave! Vorbeste cu omul ala sa vezi ce spune? Stai putin sa vezi ce are sa-ti spuna tie!
Vrei sa spui ca pe terminatu eu am pus textul ala?)))))))))
Sunt pe mai multe? Pui tu acuma multe multe multe sa ai scuza?
Vezi ca se poate vedea de cand este? Esti bun la it... n-am ce zice!
Cum spuneam, o sa te cunosti destul de bine!
Te pup pa pa!
Eu ma bucur ca ai gasit ce sa copiezi de la mine. Adica in ciuda faptului ca ai dezvoltat o obsesie pentru mine, faci ca ponta cu basescu. Il urasti dar il admiri si il copiezi.
Ai inceput sa te agiti din nimic si ma ataci tot din nimic. Ma tot ameninti cu diverse, ma ataci, n-ai liniste, inventezi tot felul de scheme... Ca ma spui lu nustiucine, ca ajung in presa. Pentru ce, ca am facut misto de un Vasilica care abereaza pe net? (e intentionata cacofonia si chiar finuta, daca ai IQ din mai mult de 2 cifre te prinzi tu).
Spune la oameni ca ai modificat mai multe profile, ca la restul se vede inactivitatea de un an si modificarea de ieri. Cand te enervezi esti neatent. Si uite, ca sa iti dau ocazia sa iti continui delirul, NU pun printscreen, sa apuci sa iti faci tu toate mizeriile. Sa te afirmi si tu in sfarsit "pe net".
Trust, but verify.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)