Ma cert cu cei ce nu inteleg ca eu sunt de partea lor si legea la fel, si nu au timp de citit un raspuns intreg, au timp doar de raspuns impotriva lor
Ei zic ba ca nu ai voie nimic, ba ca ai voie partial dar legea nu te obliga sa citezi sursa etc.
Ma cert cu cei ce nu inteleg ca eu sunt de partea lor si legea la fel, si nu au timp de citit un raspuns intreg, au timp doar de raspuns impotriva lor
Ei zic ba ca nu ai voie nimic, ba ca ai voie partial dar legea nu te obliga sa citezi sursa etc.
"Am explicat mai sus - nu se aplica deloc cazului de fata" - tu ai spus asta
Asa gandesti tu ca nu se aplica cazului de fata... ba asta-i ca se aplica foarte bine.
E a treia oara cand scriu ce ti-am scris inca de la inceput - "asta nu este pentru tine este pentru..." adica pentru plagiator, dar nu vezi...ca esti pe langa subiectul meu.
Eu prin lege intaream si dovedeam acuzatia de plagiat.
Habar n-am ce zici tu Promo4net pentru ca propozitiile tale sunt in contradictie, dar paragrafele alea de legislatie nu-l pot "salva" pe tipul care a plagiat pentru ca aduc un prejudiciu autorului, nu se incadreaza in niciuna din exceptiile acceptate de lege sa o poata folosi fara acceptul titularului si mai ales pentru ca folosirea lor se facea in scop comercial(?, habar n-am, nu stiu daca vindea ceva ca nu am intrat pe site) si economic.
Poti folosi opera cuiva fara accept cat timp nu o faci in scop economic si nu-i aduce un prejudiciu titularului, asta fara sa luam in calcul acele 9 puncte de exceptii care mai limiteaza si ele libertatea de folosire.
Nu inteleg ce este asa greu, este destul de elocventa legislatia.
Nikita tu ai spus asta : "Nu ti-am inteles interventia, din motiv ce plagiatul "colegului" este unul evident. Ce vrei de fapt sa scoti in evidenta?"
Asta-i rostul forumului sa-si dea omul cu parerea (mai multe persoane). Trebuia sa se desfasoare discutia cu "votat plagiat"?
Interventia mea facea cunoscuta legea cu limitele ei, pentru ca cei ce muncesc sa stie cum sunt protejati ( si ca sunt protejati si pe internet cu articole personale), si prostii care copiaza sa nu mai creada ca fac o "afacere".
Oricum dupa postul tau referitor si la mine, am primit imediat de la tine bad. Am mai primit bad si de la Tom tot de la posturile mele in acest subiect.
Acum credeti ca ma afecteaza pe mine aceste 2 bad atat cat afecteaza imaginea acestui forum in fata celor care au rabdare sa citeasca tot ce s-a scris aici.
Incurajati enorm de mult participarea la discutiile din acest forum prin acest comportament abuziv din seara asta.
Cum spuneam, imaginea seopedia este in cele din urma afectata.
Pentru asta ti-am dat bad:
Omul e nou in domeniu? I don't give a shit.
Si eu am fost nou in domeniu, acum multi ani, insa niciodata nu am copiat textele sau munca altora. Sunt satul de DMCA-uri trimise datorita cretinoizilor "noi in domeniu (deci poa' sa copie, nu?)" care imi copie non-stop textele.
Nu stiu cat de ingaduitor ai fi cu astia "noi in domeniu" daca ai vedea ca textele tale sunt pe siteurile lor.
PS: Omul are contul facut in martie 2013. Presupun ca un an si jumatate e destul ca sa iti dai seama ca asa ceva nu se face...
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
"Eu sunt nou in domeniu,nu trebuia sa deschizi topic,puteai sa imi trimiti un e-mail sau Pm si rezolvam .
Rau faci foarte usor,un bine foarte greu,probabil ai ales sa faci un rau ca este mai usor de cat un bine."
Mai sus il citez pe el, daca citeai vedeai ca repet ironic.
"Mai lasati frate omul in pace ca e nou in domeniu, e la inceput, la inceput are voie la sfarsit nu mai are.
aaa! Acum e sfarsitul!!!?"
Nichita deci asa ramane am luat bad pentru ca tu nu ai inteles gluma din textul de mai sus da?
Cum spui in mesajul tau catre mine nu ai inteles subtilitatea textului?
Ca vreau sa raman foarte lamurit cu acest bad, si o sa continui ce cel de la Tom.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)