Impozit. Eu am platit impozit pe drepturi de autor, pentru ca am castigat niste bani de p[e urma lor!
Nu intru in contradictie. Daca nu va convine parerea mea nu ma luati in seama, va rog!
Impozit. Eu am platit impozit pe drepturi de autor, pentru ca am castigat niste bani de p[e urma lor!
Nu intru in contradictie. Daca nu va convine parerea mea nu ma luati in seama, va rog!
Ultima modificare făcută de AlexMar; 19th March 2013 la 17:47.
Nu se platește impozit pe drepturi de autor. Ce ai plătit tu cred că era impozitul pe venit sau ceva asemănător.
Nu ți-am răspuns pentru a intra în contradicție cu tine ci pentru a clarifica acest aspect. Sper să o iei ca atare și nu ca ceva personal.
Update: Cum nu stau prea bine cu fiscalul, m-am informat și am găsit articolul 50 din Codul fiscal care reglementeaza ce trebuie să plătesti la stat din exploatarea drepturilor de autor.
Ce trebuie să înțelegeți: NAȘTEREA dreptului de autor (are loc în momentul creării operei) nu atrage nici o obligație fiscală insă exploatarea (dacă realizezi profit) lui da, conform Codului fiscal.
Ultima modificare făcută de O. Cosmin; 2nd June 2013 la 18:47.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)