Rezultate 1 la 7 din 7

Subiect: tipseri.net - furt de continut

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    38
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit tipseri.net - furt de continut

Urmaream o cautarea mai veche (care intre timp a devenit si irelevanta sau outdated pentru ca casa de pariuri respectiva nu mai exista) pentru ca in trecut a starnit de aici niste controverse - o pagina goala (a casei de pariuri de mai sus care nu mai exista) fara continut sau fara pic de cod in ea a continuat sa rankeze luni de zile in forma respectiva. 1nesco stie despre ce vorbesc.

Dar revenind la problema mea, mare mi-a fost mirarea sa vad ca al meu brav site a disparut cu totul pentru cautarea asta. Si ma miram pentru ca era un ditamai articolul pe care eu l-am optimizat in trecut (scris acum vreo 3 ani cred).

Sapand un pic mai atent am observat ca tipseri.net l-a copiat in intregime, dar mai ales cu NESIMTIRE si ei rankeaza azi pe primul loc, in timp ce al meu a zburat.

Spun ca l-a copiat cu nesimtire pentru ca in primul paragraf am o formulare de genul "noi la pariuri.org [...]" care e copiata integral (deci nici macar n-a citit!). Nu mai vorbesc de greseli gramaticale care mi-au scapat si mie atunci cand am scris articolul si care au fost preluate si ele integral. Ma rog... oricum, e clar ca nici macar n-a fost citit din moment ce a preluat chiar in primele cuvinte "pariuri.org" de doua ori. Si ma indoiesc ca prin alea preciza cumva sursa

link catre original: Astra sport bets - casa de pariuri

link catre articolul copiat: tipseri.net / pariuri-sportive/ astra-sport-bets.html

Iote primul paragraf...
    Astra Sport Bets – casa de pariuri sportive Nu toata lumea are lumea are ocazia sa parieze online, asa ca noi aici la Pariuri.org incercam sa venim si in ajutorul acelei categorii dintre noi. Cea mai buna solutie in opinia Pariuri.org pentru a paria offline, sau “coltul strazii” este Astra Sport Bets care este casa cu cele mai multe agentii de pariuri din Romania.
    Din cate stiu, este cineva aici pe forum care se ocupa cu site-ul respectiv (nu stiu daca e al lui sau doar presteaza pentru el).
    Ultima modificare făcută de Cristi U; 1st October 2011 la 02:42.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Marylina este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    22nd October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    350
    Putere Rep
    32

Implicit

na, sa mai zici sa ii lasam ca vede google... Lex, vino tata si spune-i acum lui Cristi cum sa faca cu asta ca nu l-a vazut google cum zici matale

On-topic, daca stii cine e dai un privat sau un mail, cred ca rezolvi mai multe in privat decat pe forum, poate nici nu intra.
    Ma joc si scriu despre jocuri, in special jocuri noi.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Hmmm, urat, urat, cua atat mai mult cu cat mi se pare ca tipseri . net este al unui coleg de-al nostru. ...
    Rusine : warrior .... in cazul in care tu ai comis-o.
    Daca a comis-o vreun colaborator al tau .... tot vina ta e pentru ca nu iti verifici editorii.
    Ultima modificare făcută de Robert; 1st October 2011 la 17:58.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    38
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de Marylina Vezi Post
    na, sa mai zici sa ii lasam ca vede google... Lex, vino tata si spune-i acum lui Cristi cum sa faca cu asta ca nu l-a vazut google cum zici matale
    Daca ma crezi, exact cu gandul la tipul ala scriam postul initial din threadul asta

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de robyroy Vezi Post
    Daca a comis-o vreun colaborator al tau .... tot vina ta e pentru ca nu iti verifici editorii.
    M-am gandit si eu la asta, dar tot e absurd ca nu-i un articol de duzina, valabil 1-2 zile (adica o predictie in cazul de fata) ci un ditamai articolul menit sa stea acolo si sa aduca o suma de trafic zilnic. Ca mna, nu-s absurd... Pot fi eu pus altdata in postura penibila sa fi copiat unul din cei care lucreaza la mine. Nu poti sa iei gatul pentru asta cuiva ci cel mult sa indrepti lucrurile. INSA aici vorbim de un articol care aduce niste vizite constante, un keyword cautat (a fost mult mai cautat acum 1-2 ani, cand era in floare, dar asta e irelevant) si de o pagina secundara unde sunt sigur ca s-a optimizat destul de mult. E ciudat sa nu fi vazut nimeni ca acolo e un articol copiat :-??
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Ce sa zic, cel mai fair, ia legatura cu warrior, si incearca sa lamuresti problema . Sunt aproape convins ca veti reusi sa va intelegeti amiabil. Am colaborat cu el in trecut, si mi-a lasat o impresie buna.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    38
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Intre timp am mai facut niste sapaturi legate de ei. Pe prima pagina au un anunt:
    Apasati pe butonul (+1) din stanga si puteti castiga in fiecare zi 100 RON, direct in contul dvs de pariuri. Mai multe detalii pe forum.
    Si evident pe forum nu exista niciun concurs (plus ca premiul ar fi absurd de mare pentru asa ceva - 100 ron zilnic - si nici nu cred ca au control sa vada cine a facut +1): Concurs tipseri-net +1 pe google - 100 lei zilnic | m1ha1

Apoi asa ce ma mai mir eu cu cat scepticism e primit orice concurs organizez... Am avut o castigatoare acum cateva luni care ma tot intreba chiar si cand ii ceream adresa de livrare: "Da sigur nu e teapa? Dar sigur imi trimiti premiul?" Stie cineva daca se poate face report la Google Plus pentru asa ceva?

Vad ca tipul asta mai are posturi in care i-a urmarit si cica editeaza bilete/predictii vechi cu rezultatul corect: m1ha1: tipseri.net

Edit: Nu e singurul care se plange - OnlineSport Forum - View Single Post - Se poate trai din pariuri?

Zina este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    10th October 2010
    Locaţie
    București
    Posturi
    76
    Putere Rep
    29

Implicit

N-am stiut toate astea, desi am copyscape la blogurile mele. Am vazut ca m-au copiat unii candva, dar nu stiam ce efecte are acest lucru. Multumesc ca m-ati luminat, ma duc glont sa verific si sa iau masuri !

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Un mic furt
    De Danielu în forumul Plagiat
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 14th February 2009, 08:49
  2. Director web cu furt de continut de pe Seo point
    De boghitza în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 27th November 2007, 11:07
  3. link exchange www[dot]tipseri[dot]com
    De warrior în forumul Link/banner exchange
    Răspunsuri: 5