tipseri.net - furt de continut
Urmaream o cautarea mai veche (care intre timp a devenit si irelevanta sau outdated pentru ca casa de pariuri respectiva nu mai exista) pentru ca in trecut a starnit de aici niste controverse - o pagina goala (a casei de pariuri de mai sus care nu mai exista) fara continut sau fara pic de cod in ea a continuat sa rankeze luni de zile in forma respectiva. 1nesco stie despre ce vorbesc.
Dar revenind la problema mea, mare mi-a fost mirarea sa vad ca al meu brav site a disparut cu totul pentru cautarea asta. Si ma miram pentru ca era un ditamai articolul pe care eu l-am optimizat in trecut (scris acum vreo 3 ani cred).
Sapand un pic mai atent am observat ca tipseri.net l-a copiat in intregime, dar mai ales cu NESIMTIRE si ei rankeaza azi pe primul loc, in timp ce al meu a zburat.
Spun ca l-a copiat cu nesimtire pentru ca in primul paragraf am o formulare de genul "noi la pariuri.org [...]" care e copiata integral (deci nici macar n-a citit!). Nu mai vorbesc de greseli gramaticale care mi-au scapat si mie atunci cand am scris articolul si care au fost preluate si ele integral. Ma rog... oricum, e clar ca nici macar n-a fost citit din moment ce a preluat chiar in primele cuvinte "pariuri.org" de doua ori. Si ma indoiesc ca prin alea preciza cumva sursa :))
link catre original: Astra sport bets - casa de pariuri
link catre articolul copiat: tipseri.net / pariuri-sportive/ astra-sport-bets.html
Iote primul paragraf...
Citat:
Astra Sport Bets – casa de pariuri sportive Nu toata lumea are lumea are ocazia sa parieze online, asa ca noi aici la Pariuri.org incercam sa venim si in ajutorul acelei categorii dintre noi. Cea mai buna solutie in opinia Pariuri.org pentru a paria offline, sau “coltul strazii” este Astra Sport Bets care este casa cu cele mai multe agentii de pariuri din Romania.
Din cate stiu, este cineva aici pe forum care se ocupa cu site-ul respectiv (nu stiu daca e al lui sau doar presteaza pentru el).