Aix.ro are continut preluat prin blogs.pinkcrow.net de la seo-point.com
Aix.ro are continut preluat prin blogs.pinkcrow.net de la seo-point.com
Ultima modificare făcută de Krumel; 26th November 2007 la 15:10.
Hm, din moment ce nu ai sa ai niciodata pr10 si oamenii de pe aici au un IQ destul de dragut, cred ca ideia asta stralucita ar avea un mai mare succes pe un forum de bucatarese...
te respect pentru post-ul facut si poate nu am sa am niciodata un PR10 poate nu am sa am nici macar un PR1 dar eu nu incerc sa prostesc lumea cu articole SEO sau mai stiu eu ce alte prostii, doar de dragul de a fi primul pe google sau de a face bani din adsense. Stii si tu ca e o pierdere de timp nu ? Stii ca am dreptate. Thnx 4 post
Si, cum era si de asteptat.. in spatele stralucitei ideie, trebua sa stea un adevarat geniu...dar eu nu incerc sa prostesc lumea cu articole SEO sau mai stiu eu ce alte prostii, doar de dragul de a fi primul pe google sau de a face bani din adsense
Spune-mi te rog unde vezi adsense pe site-urile de care zici, si care e "prosteala" din articolele seo. Dar, take your time first.. inhaleaza ceva aer, da-ti doua palme, uita-te putin in oglinda sa vezi daca intradevar tu esti ala care debiteaza asemenea rahaturi, si numai dupa ce ai trecut de pasii astia posteaza cu inima impacata ca esti cum esti, se poate mai bine.. dar nu are nimeni ce sa iti faca...
Acum revenind.. e jignitor sa crezi toata lumea de pe forumul asta este proasta, formuland o asemena aberatie si gandindu-te ca pe bune ai sa ai pr10 in doi ani pe un director... si ca lumea te va crede.. ca na.. you're the man..
In fine.. tot succesul si la mai multe idei stralucite de genul asta.
page rank 10 ? ce vrajeala ieftina . Adica nu are pagerank 10 wikipedia sau si mai aproape de proiectul tau , dmoz , iar tu visezi ca un amarat de director romanesc sa ajunga la performanta asta?
De fapt acum am vazut de unde ai tu ideea asta "geniala" pagerank 10 - Căutare Google
Ultima modificare făcută de Seinfeld; 26th November 2007 la 14:25.
Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?
Ai cumparat template-ul sau e de pe site-uri warez ? Intrebare valabila si pentru MosTree ?
aix.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=14&Itemi d=2
blogs.pinkcrow.net/optimizare-pentru-motoarele-de-cautare/12/
vs.
seo-point.com/articole-seo/optimizare-pentru-motoarele-de-cautare
Furati continut pe rupte si veniti aici cu pretentii de cunoscatori.
Scoateti continutul cat inca vorbim pe cale amiabila.
Deveniti experti pe spatele altora..si mai si aveti pretentii si idei.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Geniala ideea. Acu nu vreau sa iau pe nimeni peste picior, dar consider ca topicul ar trebui inchis. E aberant, si aduce mai mult a publicitate mascata.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)