Sa inteleg ca daca mi-am achizitionat un domeniu oricare poate sa fie si pepsi si eu scriu despre orice altceva mai putin despre bauturi racoritoare, n-as avea nici o problema cu ei?
Cand cumperi coca-cola.ro in mod sigur nu vrei sa faci site de matrimoniale. Totusi, sa fim seriosi. Cand cumperi un domeniu cunoscut, esti constient ca mai devreme sau mai tarziu iti este luat daca nu il folosesti in scopuri publicitate doar. Daca ii promovezi si nu le faci probleme, nu au treaba cu tine.
Depinde de ce fel de rezervare exista pe respectiva denumire. Sunt denumiri care nu pot fi utilizate in nici un mod.
pai mie nu mi se pare normal sa imi fie luat... fiindca poate eu am un bebe( "o coca") si i-am pus numele Cola, si am deshis un blog ca sa scriu despre viata copilului meu.
Sau poate ma cheama Pepsi n-au nici un drept pentru asta mi se pare o incalcare a drepturilor persoanei in favoarea unei organizatii.
Spre exemplu am un blog si i-am achizitionat de curand domeniul pato.ro ( n-are nici o legatura cu Pato de la inter) dar daca i se nazare tipului ca vrea domeniul ar putea sa faca ceva? ma lupt cu el pana in panzele albe mi s-ar parea nedrept poate sa inregistreze orice ma doare fix in contul din banca. Daca el nu inregistreaza(plateste/achizitioneaza/rezerva) domeniul.ro aferent sa zicem brandului lui ... eu consider ca am tot dreptul sa ma folosesc de el. Daca vrea sa-l cumpere de la mine in fine sa imi dea cat vrea muschiul meu.
Bine ce am scris mai sus nu prea ar avea legatura cu baiatul cu dolcesport
cat timp nisa domeniului nu are tangente cu nisa brandului, nu ai probleme. tocmai din acest motiv legea da dreptate marcii inregistrate.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)