31st March 2011, 11:36
0 out of 1 members found this post helpful.
DolceSPort.eu, plagiat dupa dolcesport.ro?
Salut,
Azi am primit acasa o "notificare" de la romtelecom cum ca eu nu as avea voie sa utilizez numele domeniului(dolcesport) pentru ca il au ei inregistrat la OSIM si ca risc inchisoare de la 3 luni la 3 ani sau amenda penala de la 50.000 la 150.000 lei si trebuie sa le cedez lor domeniul.
Ca urmare, avand in vedere gravele prejudicii cauzate Romtelecom S.A., va solicitam sa suspendati imediat accesul la numele de domeniu dolcesport.eu si sa il transferati Romtelecom S.A. Plecand de la prezumtia ca nu ati avut cunostinta de caracterul ilegal al activitatii dumneavoastra, suntem dispusi sa va
restituim cheltuielile pe care le-ati avut cu achizitionarea numelui de domeniu
In cazul in care nu veti da curs solicitarii Romtelecom S.A. in termen de 3 zile de la data primirii prezentei notificari, vom depune plangere penala impotriva dumneavoastra pentru savarsirea infractiunilor mai sus mentionate si va vom obliga la acoperirea tuturor prejudiciilor cauzate Romtelecom S.A.
Ce e de facut?
31st March 2011, 11:56
0 out of 2 members found this post helpful.
L-au inregistrat pe 25.01.2008 si o sa expire pe 01.08.2016, iar eu am achizitionat domeniul pe data de 01.01.2011. Dar ce vina am eu ca ei nu au fost in stare sa achizitioneze domeniul inaintea mea, au avut destul timp la dispozitie.
31st March 2011, 12:34
0 out of 1 members found this post helpful.
Cred ca in cazul asta luam ceva banii pe domeniu, asta daca vroiam sa-l vand, nu ma puteau obliga.
31st March 2011, 12:47
1 out of 1 members found this post helpful.
Tot asa, marca inregistrata isi intra in drepturi dupa 6 luni de la solicitare, in cazul in care nu sunt argumente contra...nu are relevanta cand isi incepe activitatea.
Trebuie vazut ce anume au inregistrat ei si in ce conditii, dar pentru aceasta iti trebuie avocat, etc....cheltuiala si nu esti sigur de nimic...............pe sport sigur nu poti folosi denumirea.