Postat în original de
Emil
Daca iti faceai fan site, era mai greu. Trebuiau sa deschida WIPO. Bine, tot iti luau domeniul, ca e trademark infringement (e fix cum ai avea protv.eu, autovit.eu sau ceva la modul). Apropo just FYI, eu am pierdut assurant.eu(asigurator in franceza) in WIPO/ADR, care e generic, dar e si TM. Dar daca le furai o bucata de CSS, o bucata de PHP, niste sprites, orice ... nu era atat de grav si nici nu se deranjau sa iti scrie (+50% in siteurile romanesti au CSS-uri imprumutate, bucatele de cod rescrise, reunite, sunt bazate pe scripturi fara licenta, sau folosesc imagini fara nici un drept). Dar nisa pe nisa, logo pe logo, incalcarea drepturilor de distributie, etc etc, chiar pune capac. Uite cum sta treaba. Toata lumea se inspira. Mai se uita pe niste clase CSS, le mai redenumeste, le dezvolta, le rescrie, le recoloreaza, taie 5 logo-uri si face unul, etc etc. Insa ce ai facut tu, e o mare prostie. Sa le pupi mana ca au fost eleganti si bine intentionati, ca te puteau spulbera in instanta.
Cred ca de data asta Zoso are dreptate, ai scapat foarte usor. Iti puteau cere niste daune imense.