Crucial e o firma veche din cta, au de mult logo-ul asta.
Plagiat!=Inspirat
Logoul e inspirat. Fontul e diferit, cometa e altfel, sunt alte culori, etc.
Concluzia: logo-ul e "inspirat", in nici un caz "plagiat". Nu merita un thread pe tema asta.
Butcher, asta vroiam si eu sa spun de cateva zile, dar mi-era teama sa nu-mi sara lumea in cap.
Atata timp cat fontul, culoarea si chiar designul grafic difera nu exista niciun plagiat. Ok, ideea cu cometa aia pe litera i sa spunem ca este inspirata, dar si aici e de discutat. Ideea le apartine celor de la crucial.com, e o idee originala sau si ei s-au inspirat la randul lor?
Un thread aiurea...
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
yep rares...ce poti sa pierzi ? --$rep de la persoane rauvoitoarebut who cares about rep
La cate milioane de sigle sunt pe lumea asta, chiar daca faci ceva fara sa te inspiri de nicaieri, sunt sanse mari sa "semene" cu ceva deja facut.
Daca iese cu acelasi font, forme/shape-uri, culori etcatunci e clara treaba. Restul e can-can.
Nu am spus neaparat Plagiat. Am afisat 3 concluzii, fiecare sa o aleaga pe cea corecta.My conclusion: Plagiat, Copiat, Inspirat.
De cand stau pe acest forum nu am dat deloc + sau - la reputatia cuiva. Chiar nu ma intereseaza the green or the red bullet cu toate ca altii observ ca mie mi-au dat. Cred ca asta e a 2 oara cand ma uit la reputatie de cand sunt aici.yep rares...ce poti sa pierzi ? --$rep de la persoane rauvoitoare but who cares about rep
O seara buna.
Nu este plagiat, este furt tipic romanesc.
Nu fiti partinitori cu hotii, este posibil sa ajungeti si voi sa fiti prejudiciati in acest fel (in cazul in care detineti elemente grafice originale).
Disputele de acest gen se rezolva de catre justitie, implica bani, nervi si timp pierdut si nu sunt niciodata in favoarea plagiatorului.
Pentru o firma de 2 lei (asta reprezinta o firma care fura) un scandal nu are ce imagine sa ii strice. Problemele vin de la cheltuielile ulterioare si despagubirile platite.
Cata incredere poti avea intr-o firma care nu are un minim de 300EURO pentru o sigla originala (chiar daca si aceea este un pic inspirata din vest) ?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)