Se pare ca acum linkul catre sursa a fost corectat. Extensia este acum html.
Mihai , sa inteleg ca tu erai micul plagiator ?![]()
Se pare ca acum linkul catre sursa a fost corectat. Extensia este acum html.
Mihai , sa inteleg ca tu erai micul plagiator ?![]()
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Pana la urma nici nu conteaza prea tare al cui e siteul.
Sa ii fie rusine ownerului. Asemenea lucruri nu se fac. In cel mai fericit caz, poti cere acordul scris al proprietarului dreptului de autor pentru republicarea articolului sau.
Un copy paste ordinar,fara acordul proprietarului de drept, chiar si cu specificarea sursei este si va fi furt. Personal nu tolerez ca articole de-ale mele sa fie copiate in asa stil barbar.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
AmFostAcolo.ro impresii, fotografii hoteluri si destinatii de vacanta
Grafice detaliate temperaturi multianuale Egipt, Tunisia, Turcia etc
..deci recunosti ca site-ul a fost al tau (poate inca mai este) si ai inca acces la el. Cum ai putea sa sti ce extensie a fost cand s-a copiat daca nu erai direct implicat?!
Avand in vedere rapiditatea cu care a fost facuta corectarea, rezulta ca @Mihai Gianu este micul copiator de continut.
Asta tinand cont si de faptul ca el nu gaseste nimic imoral in a copia articole de pe alte site-uri doar pentru ca ele sunt bine redactate. E mult mai usor sa furi decat sa creezi, nu-i asa?!
Linkurile care apar acolo, ca de exemplu ghesi.com, nu ii sunt deloc straine, poate sunt chiar cele din "portofoliul" pe care l-a avut, si se lauda ca le-a dat "la un baiat de aici". Oare exista aceasta persoana?! Ma indoiesc.
@Mihai Gianu ai imaginea destul de stirbita ca sa mai poti nega acuzatiile care ti se aduc. Ar trebui sa incepi sa lucrezi la ea daca vrei ca cineva sa mai dea crezare la ceea ce afirmi.
pai da..sa-ti fie rusine!
Amuzanta faza cu "sa-i fie rusine".. Cum sa-i zici unui hot sa-i fie rusine? E absurdDaca ii era rusine este evident ca nu mai plagia.
PS: Nu cred ca e @Gianu, avand in vedere ca a avut de-a face cu administrarea unor servere nu cred ca lasa directoarele astea http://gazduire101.biz/wp-content/plugins/ si http://gazduire101.biz/wp-content/themes/ in halul asta.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
ba baiatule esti prost, prost rau de tot.
am zis ca-l cunosc pe owner si mia spus ce a facut si cand, nu e treaba ta cine e.
eu nu am nici o legatura cu site-ul, am avut site-uri din alta nisa si le-am vandul la cineva de aici, prostule, nici asta nu stiai.
ce link-uri apar acolo nu vad care e legatura au cu mine, daca nu aduci si dovezi palpabile te iau la misto si no sa scapi de mine ever.
lasa tu imaginea mea vezi-ti de a ta.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)