Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 16 din 16

Subiect: Probleme PayPal

joe
    joe este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    4th January 2007
    Posturi
    29
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de alinush Vezi Post
    Ce ma ingrijoreaza e ca daca nici macar un merchant de marimea lor nu poate obtine explicatii si ajutor in situatii de genul asta, unul mic chiar nu are nicio sansa.
    Dar un comerciant din Romania? Cate sanse ar avea, macar de a primi un reply la un mail?

Eu m-am cam linistit cu "miracolul" Paypal de cand, pentru o banala problema de integrare, am trimis 2 mailuri + 2 tickete la suport, si nu am primit decat linkuri catre solutii ale altor probleme.

Daniel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    21st May 2008
    Locaţie
    Bucuresti(pt moment)
    Posturi
    493
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de joe Vezi Post
    Eu m-am cam linistit cu "miracolul" Paypal de cand, pentru o banala problema de integrare, am trimis 2 mailuri + 2 tickete la suport, si nu am primit decat linkuri catre solutii ale altor probleme.
    problema cu paypal (ca de altfel cu multe companii gigant) e ca au un reprezentant la suport pentru zeci de mii de clienti.
    daca 1% din astia au probleme intr-o perioada, omul va fi supraincarcat, si atunci...

suna la paypal cand ai probleme majore...e mai sigur, si nu pot sa te ignore cum faca la cererile de suport.cel mult te pun sa astepti cate 20 de minute.

deadworldisee este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    6th April 2008
    Locaţie
    iasi
    Vârstă
    38
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    35

Implicit

20 d eminute sa astepti la telefon....avand in vedere ce costuri sunt in romania...

joe
    joe este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    4th January 2007
    Posturi
    29
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de domenii Vezi Post
    suna la paypal cand ai probleme majore...e mai sigur, si nu pot sa te ignore cum faca la cererile de suport.cel mult te pun sa astepti cate 20 de minute.
    Intai am deschis tichetele de suport. La primul am primit un raspuns vag si a fost inchis, la al 2 lea am primit un raspuns si mai vag decat la primul. S-a sunat la ei si dupa o discutie de ~ 15 minute, am primit o adresa de mail la care sa trimitem portiuni din cod, unde banuiam noi ca ar fi problema. Am primit raspuns imediat ca il vor analiza, si gata, aici s-a terminat comunicarea.

LE: Si am stat aprox. 35 - 40 min. on hold + aprox. 15 - 20 min. discutia = ~ 1 ora. Si nu am rezolvat nimic. Constructiv, nu?

alinush este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    3rd February 2006
    Vârstă
    42
    Posturi
    86
    Putere Rep
    37

Implicit

Ei bine, s-a intamplat exact lucrul de care m-am temut. Am fost double-charged de catre PayPal la o tranzactie cu o suma destul de mare. E vorba de un card Visa de la ING.

Atentie mare cand cumparati prin PayPal! Asta imi mai lipsea, urmeaza probabil o gramada de nervi pana imi voi primi banii inapoi.

Tudi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    38

Implicit

Eu am vrut sa imi prelungesc un domeniu pana in 2009 si mi l-au prelungit pana in 2012 :C

Nu stiu daca baiul a fost de la PayPal sau de la name.com dar...bine ca nu a fost o suma mai mare.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 21st April 2010, 10:42
  2. Probleme cu registrarul ??
    De hyp3rion în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 27th February 2009, 18:39
  3. Probleme cu PayPal
    De ivuart în forumul PayPal
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 18th December 2007, 13:05
  4. Probleme la GTS?