1. eu nu inteleg de ce dati quote la postul anterior in conditiile in care mai e si un ditamai postul de 30 de randuri. mi se pare obositor sa tot trag de scroll printre quote-uri la posturi pe care le-am citit deja.
2. paypal nu sunt deloc amatori, daca erau asa ieseau de mult de pe piata. ca orice companie "de succes" au dusmani, pot aparea tot felul de articole platite, pot fi floodati etc.
daca oameni s-ar lasa de magarii si n-ar incerca sa hackeze/cloneze/floodeze tot ce prind, atunci am trai cu totii intr-o lume minunata. dupa parerea mea, romania si multe alte tari nu meritau sa fie acceptate de paypal si sa-l fi folosit numai tarile civilizate care respecta anumite reguli simple.
mie nu mi-a inchis nimeni contul inca, pt ca am verificat tot ce era de verificat, am trimis tot ce era de trimis. le-am aratat cine sunt si ca n-am nimic de ascuns si se comporta si ei ca atare. si asta e valabil nu numai pt paypal.
voi toti care folositi cvv pt activare paypal, alegeti cu contul suspendat si apoi ziceti ca paypal sucks... sunteti niste amatori!

Răspunde cu citat