Nu are nici o legatura. Internet Bankingu si folosirea cardului pe internet sunt 2 chestii diferite.
Nu are nici o legatura. Internet Bankingu si folosirea cardului pe internet sunt 2 chestii diferite.
Eu am ING Home Banking şi e mult mai uşor aşa. Îţi trebuie un cod de 4 caractere trimis de Paypal, cod pe care ING-ul îl afişează imediat după confirmare la tranzacţii, dacă ai activat serviciul ING Home Bank îl găseşti acolo(la tranzacţii în curs de procesare). Dacă nu ai acest serviciu activat probabil trebuie să mergi la bancă şi sa ceri un extras în care probabil vei găsi şi contul
P.S. Trebuie să ai ceva bănuţi în cont că îţi retrage de doua ori: a) 1 RON Sursa: Tranzacţie card; Beneficiar: Paypal b) 5,48RON (adica 1,5€) Sursa: Tranzactie card; Numele Beneficiarului: xxxxPayPal--*Expuse (unde xxxx - reprezintă acel cod de 4 caractere de care vorbeam mai sus).
Vad ca s-au copiat la greu informatiile din acest topic:
http://www.google.ro/search?hl=ro&cl...&sa=N&filter=0
oricum ...de oriunde s-ar fi copiat pentru mine topicul asta a fost de folos.![]()
SI pentru mine... altfel nu alegeam Visa Electronul de la ING.
Il recomand, mai ales studentilor![]()
M-ai convins, am sa ma duc sa-mi fac si eu un card Visa Electron de la ING.
Si zici ca merge bine cu paypal, nu?
Da, eu am activat si Home'Bank (pentru studenti e gratuit) si in 5 minute am confirmat cardul pe paypal - vezi postul lui c|neva![]()
O sa ti-o ceara stai flexat, numai sa primesti ceva bani in cont.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)