am incercat la adwords urmatoarele carduri
visa de la raiffeisen
taifun de la banc post
si de la ing mastercard
nici unul nu a fost acceptat.
am incercat la adwords urmatoarele carduri
visa de la raiffeisen
taifun de la banc post
si de la ing mastercard
nici unul nu a fost acceptat.
visa electron de la raiffeisen il folosesc peste tot, si la paypal, a mers anul trecut foarte bine acum nu stiu ce are. Am incercat sa creez alte conturi addwords dar nimic. Am sunat si la raiffeisen dar nimic, nu am primit raspuns. Am incercat si cu Visa electron de la ING ... tot nu este acceptat ... alte modalitati de plata / alte tipuri de carduri ?
adica aia de la raiffeisen nu au avut nimic de spus in legatura cu asta? e imposibil.pe spatele cardului ai un numar.suna la ala.cei de acolo iti vor spune toate incercarile tale esuate de a face cont sau a plati ,adwords in cazul asta.apoi ei iti explica care e problema de ce nu poti,dupa care te rezolva imediat.
poti da mai multe detalii de ce nu ai primit "nici un raspuns"?sau care a fost ala?
am avut aceiasi problema ca tine la aceleasi banci,insa s-a rezolvat foarte repede.
hmm, pai ce pot rezolva ei ? numai google nu imi accepta cardurile, am incercat si cu un alt card nou dar nimic, sa fie oare domeniul banat www... ?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)