Mai are cineva problema asta ? tot imi da Card Declined , doar vreau sa activez contul. Pe ING Visa electron a mers perfect, dar pe MasterCard Taifun de la BancPost nu vrea deloc desi l-am folosit pe net de foarte multe ori. Si da , am bani pe el
Mai are cineva problema asta ? tot imi da Card Declined , doar vreau sa activez contul. Pe ING Visa electron a mers perfect, dar pe MasterCard Taifun de la BancPost nu vrea deloc desi l-am folosit pe net de foarte multe ori. Si da , am bani pe el
Cred ca cel mai bine ar fi sa ii contactezi. Poate eroarea nu e din cauza cardului. Si eu am un Taifun si pana acum mi-a mers la orice website.
unde ma adresez pentru suport in privinta platilor ?
am gasit pana la urma formularul de contact astept raspuns de la ei...
Sunt inscris, contul trebuie activat, de fapt , partea de billing. Am avut un voucher de 75$.
Taxa mi-o scade din coupon nu de pe card, am mai facut asa, dar ca sa faca asta, trebuie validat cardul meu inainte.
nici o veste de la ei si cardul meu tot nu merge. o sa imi expire si voucherul pana dau ei un semn
Nu are nimeni idee de ce nu merge ? Am incercat sa fac alt cont nou, pe numele prietenei, cu cardul ei, fara voucher, cu plata normala si tot nu accepta cardul, un ING Visa care mi-a mers anterior mie (cel de pe numele meu)
bla bla bla de la Google
+
misto , degeaba sunt vouchere daca nu le poti folosi.We have suspended your AdWords accounts and would ask that
you refrain from creating additional accounts using other AdWords
promotional coupons that you may already possess or obtain in the
future.
Thank you for your cooperation.
mai intii iti inchid contul adsense, acum cel adwords... google actioneaza in stil mafiot, tu le faci ceva, ei iti fac inzecit. do no evil man, pe mine m-au convns
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)