cine a reusit sa isi activeze contul de paypal il rog sa imi trimita si mie un mesaj cu idul lui de mess pentru ca io chiar nu ma descurc .. si voi mai mult ma ametiti aici
cine a reusit sa isi activeze contul de paypal il rog sa imi trimita si mie un mesaj cu idul lui de mess pentru ca io chiar nu ma descurc .. si voi mai mult ma ametiti aici
Ce e ciudat, este ca nu apare nici un fel de comunicat de presa din partea PayPal, despre aceasta, sa spunem, "mica" adaugare.
De ce oare ?
PayPal - Recent Press Releases
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
deci pana la urma a dat cineva jos de pe paypal pe card?
Your Withdrawal Request Is in Process
Your request to withdraw funds to your card has been received.
PayPal completes this transfer in 5-7 days, but your card issuer’s policies may affect the processing time. For more information, contact your card issuer.
Remaining Daily Withdrawal Limit: €486.00 EUR
Visa Electron, BCR
Ultima modificare făcută de add; 1st October 2007 la 11:39. Motiv: ca sa-mi raspund singur
Vreau sa va spun ca oricine are card la Banca Transilvania, NU POATE retrage nici un fel de fond.
Este o problema cu care se confrunta oamenii,si cica este temporara. Multi spun insa ca ar putea fi permanenta.
Eu vroiam sa mai imi fac un card special pentru PayPal. Ce bine ca am sunat la ei sa intreb intai.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Trebuie sa ai cont in Euro sau $ ca sa iti poti face cont PayPal? Eu am un cont in lei de la ING. Se face automat conversia la cursul valutar de zi de la BNR daca primesti sau platesti in valuta?
Conversia se face automat in valuta contului la cursul de schimb al bancii unde ai cardul.
Ce naiba? Visa Clasic de la BRDWe were unable to verify this credit card. Please check if the information you entered is correct. If the problem persists, please try to enter a different credit card.
Am si eu Visa Classic in USD de la BRD si mi-au zis ca nu merge pe internet cu mentiunea ca singurul card de la ei care merge pe internet este MasterCard in Euro.
la bcr cu 115$ (50 care ramin acolo pina la inchiderea contului cind ii vei recupera + 50 care ii gasesti pe card) ai card visa in dolari, valabil pe net, il iei intr-o saptamina
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)