Eu am 17 ani si am cont si carduri. Si nu e ceva cont special pentru minori, e normal.. L-am facut in septembrie cand aveam 16 ani. Mi-au cerut doar buletinul.
Eu am 17 ani si am cont si carduri. Si nu e ceva cont special pentru minori, e normal.. L-am facut in septembrie cand aveam 16 ani. Mi-au cerut doar buletinul.
la ce banca ti-ai facut la 16 ani sa ma duc sa imi fac?
am luat extrasul de cont, am bagat 4 digit code-ul ala de la XXXXPAYPAL si-mi spune ca e gresit, idei?
asa am patit si eu, cardul era de la bcr. le-am scris si le-am trimis codul prin mail, mi-au raspuns dupa doua zile ca nu este ala. m-am dus din nou la banca, alt extras de cont, pe o luna de zile, si singura referinta la paypal continea tot cifrele alea.
daca rezolvi ceva posteaza aici sau da-mi si mie un mesaj pe privat, inca ma mai intereseaza sa-l validez contul.
pff, si al meu e de la BCR, le-am dat mail alora la paypal.
cacat de banca.
La Banca Transilvania..
Mi-am validat contul la PayPal, am avut un extras de cont de la un card de la BT, dar cei de la PayPal l-au limitat pana le trimit fax sau uploadez o factura. Le-am trimis factura de o saptamana, tot astept..
Edit: se pare ca au scos limitarea:
# Account Type: Premier
# Status: Romanian - Verified (0)
Stie cineva cum sa fac downgrade inapoi la Personal Account? Am cautat prin FAQ dar ce am gasit nu m-a ajutat la nimic, scrie ce trebuie facut dar nu gasesc linkul pentru downgrade..
Ultima modificare făcută de Razvanel; 5th July 2007 la 01:43.
si mie mi-au dat numar de fax, tre sa sun in state? lol.
Poti sa uploadezi o poza cu factura, eu asa am facut: mergi la resolution center si ar trebui sa gasesti acolo. Primul pas consta in verificarea cardului iar la al doilea o sa ceara verificarea adresei cu o factura ( "utility bill" ).. Eu le-am trimis cea de la gaz.
la numarul de fax trimiti fax nu suni![]()
suna ocupat, ai dreq
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)