Salutari,
Dupa cum vedeti din titlu, ma intereseaza daca exista un echivalent pentru Paypal Donate in Romania ... sau daca nu echivalent ceva cat de cat asemanator ?
Salutari,
Dupa cum vedeti din titlu, ma intereseaza daca exista un echivalent pentru Paypal Donate in Romania ... sau daca nu echivalent ceva cat de cat asemanator ?
Dever's Blog - Atentie! dau cu parerea.
pai.. paypal donate are legatura doar cu paypalu.. si cica faci o donatie, care seamana exact ca si o plata numai ca nu primesti in schimb decat multumiri..
deoarece paypal accepta pentru romania doar sent, ti-ar trebui un cont de recive.. in sf.. alta modalitate inafara de paypal,
o poti face cu cardu, sau oricare e-curency care accepta romania, de ex moneybokers, e-gold.. si altele :d
sper ca te-am lamurit.
Nu m-ai lamurit ... toata povestea cu Paypal o stiu.
Intrebarea era daca exista o alternativa romaneasca de donatii online.
asta e alternativao poti face cu cardu, sau oricare e-curency care accepta romania, de ex moneybokers, e-gold.. si altele :d
inteleg ca iti place sa faci posturi ... dar cred ca nu intelegi cuvantul "romaneasca"
cred ca ar trebui sa te controlezi.. eu doar vroiam sa te ajut.inteleg ca iti place sa faci posturi
pentru varianta card -> GECAD ePayment support@epayment.ro
moneybokers in ro -> http://www.moneybookers.com/app/?l=RO
daca nu te-am lamurit nici acum ma las batut.. ca mie sa nu fac vreun post in plus..
Dever te referi la leuvirtual.ro si chestii de genu?
nu prea avem asa ceva.
M-ar interesa o modalitate simpla (butonas gen paypal donate) prin care o persoana sa poata dona online, rapid si sigur o anumita suma de bani.
Un exemplu ar fi un programel open source (cum sunt cele hostate pe sourceforge) unde oamenii care il considera folositor pot dona sume de bani ca sa ajute la realizarea respectivului soft.
In principal m-ar interesa o alternativa romaneasca ... nu este graba foarte mare, as putea sa astept si Paypal-ul cativa ani ... poate pana ies la pensie ne baga si pe noi in seama![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)