Aici
Type of Limit | Amount of Limit | Reset date
Debit or Credit Card Daily Withdrawal Limit | $500.00 USD | Daily
Aici
Type of Limit | Amount of Limit | Reset date
Debit or Credit Card Daily Withdrawal Limit | $500.00 USD | Daily
D R G
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
@Nichita, inteleg ca te referi la un cont pe o alta persoana. Pentru ca ei nu accepta conturi multiple.
Nu stiu ce sa zic. Poate. Eu am nevoie de ei pe firma, si intentionez sa-i introduc ca venit in firma. Ar functiona poate doar daca celelalte conturi sunt pe numele unor angajati.
Oricum ar fi, o varianta "normala" nu vad....
Probabil esti singurul care completeaza cu numarul de inregistrare de la registrul comertului in loc de CUI.
La tax id number se inregistreaza SSN, EIN ori ITIN, care reprezinta CNPul, CUI iar ITIN din cate stiu este tot echivalentul CNP la noi, ei le au separate pentru ca SSN il au doar cetatenii americani(parca).
LE:
Si decat sa risti cu paypal mai bine iti deschizi un cont bancar in tara din care ti se trimit banii.
Ultima modificare făcută de Kaa; 1st July 2014 la 13:09.
Nu intelegi.
1) Eu doresc sa creez un cont de PERSOANA JURIDICA. In acest caz, la tax id number se introduce VAT number, respectiv CUI (ROxxxxxxxx). Nu SSN. Si nu asta e problema lor.
2) Ti se cer atat codul fiscal(CUI = VAT number) cat si numarul de inregistrare. Codul fiscal il au, dar numarul de inregistrare nu "intra" in formular. Le-am trimis documentatie, si inclusiv o adresa cu explicatii. Raspunsul lor este "nu gasim numarul" si se refera la numarul de inregistrare la registru, nu la CUI/tax number.
3) Sursa mea de fonduri in acest caz plateste numai prin Paypal. Deci deschiderea unui cont bancar sau orice alta alternativa de plata, este inutila.
Tu n-ai inteles.
Campul tax id number se completeaza in functie de situatie cu SSN, EIN ori ITIN. In functie de situatie, adica tipul de cont pe care il ai/vrei la paypal.
VAT number este CIFul, nu CUIul.
Tax id number este CUI.
Cand le trimiti "dovezi pune-le si linkuri spre mfinante.
LE: http://ec.europa.eu/taxation_customs...atRequest.html -> aici iti da un cod, il pastrezi.
http://chat.mfinante.ro/cod_tva.nsf/solicitare_tva -> aici poti descarca pdf, le poti trimite si de aici. Primul este mai credibil, mai ales ca pe baza lui verifica majoritatea operatorilor, insa acolo raspunsul il primesti tot pe baza bazei de date de la mfinante.
Ultima modificare făcută de Kaa; 1st July 2014 la 16:30.
Uite ce-mi cer acum:
- Company documents such as: your proof of incorporation documentations from the relevant authority or a recent Bank statement
- A valid photo ID for account holder such as: National ID card, Passport, Driving License, Official government issued Photo ID (Army, Police, Diplomatic), or Residency Permit
Le-am trimis de 2 ori documentele astea. Nu am ce altceva sa le dau, pentru ca nu exista altceva.
Ce le-ai trimis mai exact?
Trimite-le copie dupa buletin, certificatul de inregistrare / tva al firmei si eventual un extras de cont de la banca. Scanate si lizibile.
Cea mai usoara metode este de a-i contacta telefonic.
Sunt trimise demult... si retrimise. Toate.
Foarte scanate si foarte vizibile. Dar o sa ii sun. Multumesc de sfat.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)