Apropo, formularul lor pentru campul de numar de inregistrare firma, nu accepta numere gen "J40/22333/" etc. Spune ca e numar incorect.
Ma amuz si ma intreb: Oi fi eu singurul din Romania care incearca sa deschida un cont de firma la astia?
Apropo, formularul lor pentru campul de numar de inregistrare firma, nu accepta numere gen "J40/22333/" etc. Spune ca e numar incorect.
Ma amuz si ma intreb: Oi fi eu singurul din Romania care incearca sa deschida un cont de firma la astia?
Probabil esti singurul care completeaza cu numarul de inregistrare de la registrul comertului in loc de CUI.
La tax id number se inregistreaza SSN, EIN ori ITIN, care reprezinta CNPul, CUI iar ITIN din cate stiu este tot echivalentul CNP la noi, ei le au separate pentru ca SSN il au doar cetatenii americani(parca).
LE:
Si decat sa risti cu paypal mai bine iti deschizi un cont bancar in tara din care ti se trimit banii.
Ultima modificare făcută de Kaa; 1st July 2014 la 13:09.
Nu intelegi.
1) Eu doresc sa creez un cont de PERSOANA JURIDICA. In acest caz, la tax id number se introduce VAT number, respectiv CUI (ROxxxxxxxx). Nu SSN. Si nu asta e problema lor.
2) Ti se cer atat codul fiscal(CUI = VAT number) cat si numarul de inregistrare. Codul fiscal il au, dar numarul de inregistrare nu "intra" in formular. Le-am trimis documentatie, si inclusiv o adresa cu explicatii. Raspunsul lor este "nu gasim numarul" si se refera la numarul de inregistrare la registru, nu la CUI/tax number.
3) Sursa mea de fonduri in acest caz plateste numai prin Paypal. Deci deschiderea unui cont bancar sau orice alta alternativa de plata, este inutila.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)