posibil, numai sa fie oamenii de buna credinta si sa ti-i retransmita.
posibil, numai sa fie oamenii de buna credinta si sa ti-i retransmita.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Da, nici nu se pune problema. Ideea e ca nu stiu cum se procedeaza in astfel de cazuri. Dispute. Daca ma poate ajuta cineva, astept ceva mai multe detalii. Nu am avut nicio problema cu Paypal pana sa trec de limita de 2500 de euro, ei confundand adresa bancii cu adresa mea. Si spun ca nu coincid. I-am sunat in nenumarate randuri, dar raspunsul e mereu acelasi.
Nu iti blocheaza contul asa din senin doar pentru asa chestie. Sigur ai facut tu si alte "chestii" necurate pe-acolo. Daca ar bloca asa conturile dupa ureche, ar ramane fara clienti.
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
@Cristi G Am explicat mai sus care a fost greseala mea (stau in Iasi, adresa pe buletin e cea din Vaslui; cand am vorbit cu cei de la banca si mi-au spus ca se poate modifica prin intermediul homebankului. am schimbat, pus adresa completa, dar cand sa trimit la paypal, ei imi spun ca tot nu e ok. ii sun, ei imi zic adresa de la banca. au confundat adresa bancii, filialei, sediului, dracu' sa le pieptane. le-am transmis greseala, au zis ca rectifica, pentru ca a doua zi sa-mi dea ban forever. fara drept de apel). Din ce am inteles, au mai patit si alti utilizatori ca mine, dar totul s-a rezolvat. Daca tu consideri ca eu umblu cu manareli sau alte mizerii, mai bine te-ai abtine. Chiar nu ajuti cu nimeni, nu intelegi? Nu imi sta in caracter sa fac asemenea "chestii". Daca vrei sa ajuti, bine, daca nu, stai in banca ta. Consider interventia ta total inoportuna. Am cerut un sfat si ma astept la un raspuns, nicidecum la o acuzatie. Hai sa fii sanatos. Negativul e de la mine, asta ca sa stii...
Daca incepi sa acuzi in stanga si in dreapta, stai linistit ca n-o sa te ajute nimeni. Intelege, paypal nu blocheaza conturi asa pe ochi frumosi ca au ei chef. Si daca o fac(nu zic ca nu e posibil) se rezolva dandu-le un telefon si explicandu-le situatia. Probabil ei au vazut ceva suspect(ori tranzactii de-ale tale, ori documentele trimise), astfel incat au consider ca esti un pericol si te-au banat. Asta inseamna ADIO PAYPAL. Din cate stiu eu, nu mai merge sa faci alt cont nici cu alt card.
Daca trimiteai buletin + factura scanata sau un istoric de la banca(nu invoice, nu accepta din cate stiu eu, pot fi f usor modificate cu firebug sau luate de pe net) totul se rezolva f usor si nu mai erau probleme.
Ai inteles gresit, nu e vorba de adresa, banca sau altceva.
Contul personal de la paypal e limitat la 2500/an, asta inseamna x euro received + y euro withdraw. Daca la tine x+y>2500, ti`ai atins limita si paypal automat a inchis contul. Ti`a cerut datele, in cazul tau doar pentru confirmare.
Nu iti recomand nici sa faca careva plangere si sa ii returneze bani, pentru ca in acest caz nu mai poti folosi contul deloc.
Astepti sa treaca perioada, ca sa poti folosi contul din nou si nu poti face altceva pentru a scoate/trimite banii.
PS Nici alt cont nu iti mai poti face, folosind acelasi card![]()
@Cristi Uita-te la firul discutiilor si vezi cine a acuzat primul. Asta e, deci nu e nicio sansa si mai bine astept cele 180 de zile...
Gresit. Contul nu e limitat, ci 'banat'. Si eu imi mentin parerea ca nu ti-l baneaza asa din senin, dar asta e. Oricum, s-a cam 'rezolvat' problema topicului asta.
P.S. Cine mi-a dat minus sunt sigur ca a avut motiv intemeiat si a avut contul paypal banat asa din senin..el e destept si paypal sunt baietii rai, cei de la paypal sunt niste papagali care blocheaza conturi din senin cand se plictisesc la munca.
Bafta.
Eu ti-am dat. Ti-am spus anterior. Nu spun ca Paypal are ceva personal cu mine, doar ca se mai pot insela in anumite privinte. Pot gresi si ei, in pofida faptului ca tu chiar ii crezi perfecti. Eu am vorbit cu ei la telefon si, surpriza Cristi, au angajat oameni la suport. Deci oameni, nu roboti, daca tu inca mai traiesti sub aceasta impresie. Doi la mana, cretinul care tocmai ce ma verifica pe mine, incerca sa imi explice ca adresele nu coincid. Am ramas cu ochii in soare cand mi s-a zis asta. Ii spun ca sunt fix aceleasi, dar el imi zice de o anume strada Hunedoara, judetul Satu Mare si nu stiu ce alte cacaturi. II transmit ca aceea e adresa bancii, nu a mea personala, si-a cerut scuze si probabil a dat mai departe unui alt cretin, frate de suferinta, care s-a oprit asupra aceleiasi adrese, c-altfel nu imi explic unde ar fi greseala. Si inca un SOC pentru tine, cel care se grabeste ca fata mare la pat sa acuze un om care nu doreste nimic altceva decat sa beneficieze de avantajele Paypalului, adica eu: culmea ba, deci culmea (!!!), aveam si tranzactii Paypal pe respectivul extras de cont. Hai ca m-am lamurit cu tine. Cunosc tipul acesta de persoane. Ca vorbesc cu tine sau cu peretii, sincer, e fix acelasi lucru.
Daca doresti, fac si niste printscreenuri, eventual cu desene explicative. Pe bune, c-o fac si pe asta.![]()
@Cristi G nu e banat
Am 3 conturi la fel (blocate), pentru ca am trecut de limita de 2500, la care astept sa treaca perioada. Toate 3 pe acelasi nume si adresa, doar cu carduri diferite
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)