@relansat Nu de tine e vorba, mi-a mai dat altcineva unul, fara sa spuna un cuvant in topicul asta.
@cyolan Din cate stiu eu, cand ajungi la limita aia, iti spun baietii frumos sa le trimiti documente. (banii poti sa-i scoti cred, ca ai cardul verificat). Dar faza cu blocarea de 6 luni apare doar la conturile care sunt banate. Deci dupa alea 6 luni, iti iei banii si pleci de la ei cu totul. Alea 6 luni = perioada in care unii care au facut tranzactii cu tine pot cere banii inapoi in caz ca ai tras vreo teapa(pentru paypal apari pe lista neagra si ei iti blocheaza fondurile ca sa nu plateasca din buzunarul lor pagubele).
@relansat Cand ai nevoie de ceva, insisti. Si pe e-mail, si la telefon..si azi si maine si poimaine.... Cei care raspund la telefon sunt in general cei mai slab pregatiti oameni din suport(tinand cont ca majoritatea care suna n-au cunostinte si au probleme cam penibile). Ca sa ajungi la cei care te pot ajuta cu adevarat, iti trebuie..ori putin noroc, ori sa te transfere cel care te-a luat primul la altul, daca il depaseste.
Nu sunt 100% sigur de chestia cu limita de 2500 pentru ca eu mi-am verificat contul imediat dupa ce l-am facut (e o bulina verde pt paypal sa faci asta, fara sa te someze ei). Dar mi se pare aiurea sa-ti BLOCHEZE banii pentru 6 luni, doar pentru ca nu ti-ai verificat contul. Ca nu ti l-ai verificat e una, ca nu poti trimite bani e alta. Nu mai e limitare asta, e banare.