Mi-a aparut astazi pe tel un mesaj ciudat cand m-am logat. Am dat ok si am mers mai departe, mai mult din reflex. Acum am facut un printscreen ca sa ma lamuriti in legatura cu aceasta problema :-/
Mi-a aparut astazi pe tel un mesaj ciudat cand m-am logat. Am dat ok si am mers mai departe, mai mult din reflex. Acum am facut un printscreen ca sa ma lamuriti in legatura cu aceasta problema :-/
Pare un virus/troian/"phish" care incearca sa te usureze de banii castigati cu truda scriind articole ??
Ce sistem de operare e ?
Sau sunt chiar ei
Android am. Dar astea imi apar acum cand intru in cont si apas pe "resolve problem" ...
Nu am nicio tangenta cu tehnologia, de asta va intreb ... poate totusi nu e trojan sau ce spui tu aici si imi cer acte sau alte dovezi, drac' sa ii pieptane. Sper sa nu fiu limitat sau chestii din astea![]()
Cel mai bine dai un mail la support-ul lor si vorbesti cu ei.
Pai ai un link acolo, trebuie sa alegi daca esti PF, business, tipul de cont: https://www.paypal.com/cgi-bin/websc...tTypes-outside
De ce nu explici omule ca e de la paypal. Vor sa le trimiti acte probabil, vezi ca sunt explicatii acolo .
Codeinwp.com - Wordpress experts
Mi-a aparut din nou mesajul respectiv:
PayPal is constantly working to ensure security by regularly screening the accounts in our system. We recently reviewed your account, and we need more information to help us provide you with secure service. We would like to return your account to regular standing as soon as possible. We apologize for the inconvenience.
Feb 15, 2012: You have received €1,800 or more in total payments to your PayPal account in this calendar year and are therefore approaching our annual receiving limit of €2,500. PayPal is required by law to comply with European Union Anti-Money Laundering regulations by collecting information from customers when they reach this limit. Please go to the Resolution Centre for more information on what you need to do.
@Maldinii, pai suntem in ramura Paypal. Nu despre Paypal se discuta aici?
@Bruzli ce aleg dintre cele trei optiuni? Ca sa platesc comisioane mai mici si sa nu am probleme![]()
Daca nu esti PFA/firma alege Personal. Daca esti PFA, alegi Premier. Daca ai firma, alegi Business. Parca asa era.
Pe mine cand m-au intrebat, m-au intrebat daca sunt persoana individuala, daca sunt individuala si am o afacere(ceva de genul, adica PFA) sau contul e pentru firma(business). Am ales individual si m-au lasat in pace. Si am ceva bani primiti in cont, deci nu ar trebui sa ai probleme.
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
trebuie sa-ti descrii afacerea in detaliu (tipul firmei, datele asociatilor, adresa si alte informatii).
Sunt ceva probleme la formularele de verificare (de ex: la codul TVA nu este "RO", ci "RE", iar numarul de inregistrare in Registrul comertului nu poate fi introdus).
Apoi va trebui sa trimiti copii dupa acte (de ex. certificatul de inregistrare, copii dupa actul de identitate, etc).
Am sunat la ei si in 5 minute am inteles tot. Inca 15 minute pentru upload de documente si gata, ziua urmatoare am rezolvat tot.
PS: la documentele personale am sters CNP, n-au avut nimic impotriva.
.:|:.
am ales si eu PERSONAL sau INDIVIDUAL, cum era ...
Acum au mai ramas astea:
A valid photo ID for account holder such as: National ID card, Passport, Driving License, Official government issued Photo ID (Army, Police, Diplomatic), or Residency Permit
Proof of address, such as a postal bank statement*, a postal credit card statement,* a mobile phone bill**, an online utility bill or financial statement**, a driving license issued in the last 12 months (different than the one used to confirm your identity), or a National ID Card issued in last 12 months (different than the one used to confirm your identity)
E bun, totusi, ca nu mi-au limitat contul![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)