Acum un an si ceva mi-am facut cont la paypal, dar nu l-am verificat inca, atunci am avut 17 ani.. Vreau sa il verific acu, intrebarea e urmatoarea, daca atasez cardul imi vor bloca contul deoarece nu am avut 18 ani cand l-am facut?
Acum un an si ceva mi-am facut cont la paypal, dar nu l-am verificat inca, atunci am avut 17 ani.. Vreau sa il verific acu, intrebarea e urmatoarea, daca atasez cardul imi vor bloca contul deoarece nu am avut 18 ani cand l-am facut?
Ai nevoie de un logo, layout, s.a.m.d?
A fost un caz pe forum unde i-au blocat contul pentru ca nu avea 18 cand l-a infiintat, deci e posibil.
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
Daca imi fac alt cont de paypal si transfer banii care ii am pe cel nou?
Dar sa folosesc ip-uri diferite cand fac tranzactia?
Depinde de politica cardului, la ce banca ai tu card, eu am un card la ing( mi se pare cea mai moderna banca), eu am primit acel cod de activare in aceeași zi(mi-a apărut la raport tranzacții).
Am un alt cardl a banca raiffeisen, cu ei am avut ceva probleme, a durat aproximativ o săptămână sa primesc acel cod, a trebuit sa dau niște telefoane...
In mod obișnuit anual se reînnoiește cardul, daca tu ai făcut aceea reînnoire după ce ai făcut 18 ani nu ar trebui sa ai astfel de probleme.
Înainte de ing am avut card la BRD pot spune ca la ei au fost ceva mai multe probleme desi avusem la un moment un card special pentru plățile pe internet.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Daca trimiti bani pe un cont neverificat, pe un cont verificat te poti trezi cu noul cont cel verificat blocat, eu am patito!
Vreau mai mult, mai mult si atat.
Azi mi-am deschis cont la BT si am de asteptat o saptamana sa primesc cardul, nu stiu ce sa fac.. sa il atasez la contul acesta sau..
Cu conturi multiple, ai voie doar daca unul e personal, iar altul tip Business. Doua conturi pe persoana normala nu cred ca sunt acceptate. Greseala ta ca n-ai citit TOS-ul lor, mergi la risc acum, mai devreme sau mai tarziu daca au treaba cu tine, iti pot bloca banii fara nicio problema.
@Pirvan, mi se pare mie sau esti TOTAL offtopic? Nu vad nicio legatura intre ce a intrebat el si mesajul tau.
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
Probabil ca il voi atasa la cel curent, si imi voi face si pe payza si ii transfer acolo..
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)