Vreau sa stiu si eu daca se poate transfera un domeniu de la godady la name.com si in cate zile se poate face acest transfer si daca exista riscul sa se piarda domeniul .
Vreau sa stiu si eu daca se poate transfera un domeniu de la godady la name.com si in cate zile se poate face acest transfer si daca exista riscul sa se piarda domeniul .
Da, se poate transfera, numai sa nu fii in perioada aceea de 60 de zile in care domeniul este blocat la registrar. ( domeniul ar trebui sa aibe mai mult de 60 de zile vechime de cand l-ai achizitionat) Si nu, nu exista riscul de a pierde domeniul.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
.. si de durat, dureaza cateva zile (3-4-5 de la data la care s-a confirmat EPP code).
I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire
Dureaza in jur de o saptamana, te costa in jur de 7$ si poti cere transferul din contul de name.com
Mai exact:Pentru transfer ai nevoie de numele domeniului si de Auth Code care il iei de la godaddy din contul domeniuluiNot happy with your current registrar?
Transfer in any COM/NET for just $7.39!
No hidden fees, price includes 1 year extension.To initiate the transfer of your domain name you will need to obtain the authorization code from your current registrar. These codes may be called secret code, epp code, or auth code. They act as a password and are unique to the domain name.
Riscul sa se piarda domeniul exista daca oferi autorization code la altcineva. Practic, in momentul in care incepi transferul la un alt registrar, codul respectiv e tot ce e nevoie pentru a intra in posesia domeniului.
Nu exista nici un risc pentru ca cel care transfera domeniul trebuie sa-si dea acordul din contul godaddy.Riscul sa se piarda domeniul exista daca oferi autorization code la altcineva. Practic, in momentul in care incepi transferul la un alt registrar, codul respectiv e tot ce e nevoie pentru a intra in posesia domeniului.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)