Salutare.
Am o neintelegere privind modul in care imi verific contul PayPal, si sper ca aveti timp sa cititi acest text.
Mi-am atasat un card Visa de la Banca Transilvania (dupa multe lupte, finally), mi-au luat 1.5E si trebuie doar sa introduc acel cod de 4 caractere. Am fost pana la filiala BT de unde mi-am luat cardul sa iau acel cod, dar fara succes. Doamna de acolo, care mi-a modificat cardul pentru a-l folosi pentru tranzactii online si implicit PayPal mi-a spus ca nu prea stie cum functioneaza sistemul spunand, si citez "nu-mi petrec timpul pe Internet, nu stiu prea multe de PayPal asta, bla bla...", dar se pare ca am avut noroc ca am progresat in a-mi verifica contul, dar mai am inca pasi de parcurs, in fine.
Mi-a spus ca codul pe care-l caut se afla pe card (am crezut ca o injur acolo cand am auzit ce mi-a spus), mi-a spus sa-i arat cardul si mi-a aratat dosul cardului cu ultimele 4 cifre si acel cod de 3 cifre care nu au nici o legatura cu ce vreau. I-am spus ca PayPal sustrage 1.5E de pe card, iar acel cod care imi trebuie pentru a-mi verifica codul se afla pe chitanta cardului, si am intrebat-o de acea chitanta, iar raspunsul ei a fost ca nu exista astfel de chitante. I-am multumit si am plecat, n-avea rost sa continui discutia.
Intrebarea e, exista un alt mod in care ii pot contacta pe cei de la BT in legatura cu acel cod ? Telefonic, e-mail, vreau doar sa vorbesc cu cineva care cunoaste acest sistem, si cu putin noroc daca il foloseste.
Respect
marius.