Ti-l pot comunica si prin telefon dupa ce te verifica.
Ti-l pot comunica si prin telefon dupa ce te verifica.
Deci nu sunt singurul ca a avut probleme cu Banca Transilvania cand am incercat sa atasez cardul contului de paypal. Nesimtire mare din partea angajatilor, pe langa ca habar n-au de ce sunt pusi acolo. Cred ca mai multe stie femeia de servici de pe o scare oarecare.![]()
Vrei un articol pe blog cetateanul.info? Lasa-mi mesaj.
Cred ca este important sa stii ce ai nevoie cand te duci sa ceri ceva de la banca. Un "extras" sau "desfasurator" rezolva situatia extrem de simplu.
I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire
Nu vreau sa fac antireclama BT, dar de ce Dumnezeu, daca toata lumea recomanda ING si BCR ca servicii excelente, uni dintre voi fac deandoaselea si isi complica inutil existenta?
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Am card de la BT, dimineata am sunat si mi-au comunicat acel cod. N-am avut probleme cu ei.
ciuxy89: ce tip de card ai atasat? visa electron de la BT? ce setari trebuiesc facute cardului?
eu am fost azi si am deschis un cont la ei, la care am atasat un card visa electron si unul mastercard mondo, la recomandarea managerului, care mi-a spus ca mastercard mondo este, ar fi acceptat, validat de paypal si nu si cel visa electron. eu am deja de la Raiffeisen un visa electron si e ok....ce fel de card ai atasat? multumesc!
@ roby: corect. Incercati cu toata increderea un card Visa Electron de la ING + sistemul de Homebank. Nu aveti nevoie de niciun drum la banca dupa extras de cont samd, aveti suport excelent atat prin email cat si prin telefon si tranzactiile decurg excelent, atat cat timp cat si ca siguranta.
Si in plus, pentru studenti, 'minunea' este si mai mare, comisioanele sunt toate ZERO.
Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)