Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 11

Subiect: Checkout with Paypal si Pay with PayPal

Tzu
    Tzu este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    3rd November 2010
    Vârstă
    35
    Posturi
    4
    Putere Rep
    0

Implicit Checkout with Paypal si Pay with PayPal

Am Visa de la BCR (RON), a fost activat 3D Secure am acces online Home Banking
    2. Mi-am facut cont PayPal cadrul mi`a fost acceptat am primit notificarea de extragere a 1.5Euro si codul respectiv. Am introdus codul si cardul este valabil.
    3. Am conectat userul de ebay la contul paypal.
    4. Acum 4 zile am licitat un produs l-am castigat si cand sa platesc imi arata La Checkout -> review dupa ce ma conectez cu contul de paypal
    "Please enter the correct information for the following fields:
    •Sorry, this page is not available at this time." locul unde trebuia sa apara produsul costul lui si cursul valutar (USD) transformat in RON.

Am vorbit cu vanzatorul si am decis sa`mi dea direct prin paypal, mi`a emis valoarea respectiva incerc sa platesc (pay with paypal ebay items) si ma lovesc de alt lucru. imi cere sa introduc alt card iar langa imi arata ca am un card activ insa nu`l pot selecta.

Nu am idee ce sa fac decat sa stau iar sa`mi fac alt card, am vorbit cu ce de la banca si nu au stiut sa ma indrume.

Tranzactia inca nu e completa si-l stresez si pe vanzator cu mesaje ca nu`mi merge cardul si contul, in orice caz nu vreau sa pierd produsul sa spuna ca sunt neserios.
    Sfaturi ?

Ben Boingeanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    12th July 2004
    Locaţie
    Suceava
    Posturi
    1.722
    Putere Rep
    44

Implicit

Multi folosim plata prin Paypal cand cumparam de pe Ebay... si nu am mai auzit de problema ta. E prima ta tranzactie? Altele au mers? Ti s-a cerut din partea Paypal sa mai trimiti detalii... gen copie act identitate? Pot fi multe probleme ce apar, cel mai sigur e sa intrebi direct pe cei de la Paypal, dar dureaza ceva timp pana raspund.
    Boingeanu Ben

Tzu
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    3rd November 2010
    Vârstă
    35
    Posturi
    4
    Putere Rep
    0

Implicit

Nu nu mi s`au cerut niciodata detallii de genul acesta (CI, factura pentru confirmare adresa etc).

Am sunat la paypal si tranzactia mea este blocata pentru ca sistemul este facut in asa fel incat sa dedecteze daca este ceva neregula cu respectivul card. Cu cateva saptamani inainte am trecut de la card normal BCR la card de student BCR si banuiesc ca schimbarea numarului de card a dus la asa ceva.

Cardul nu se poate debloca paypal mi`a sugerat sa fac altul, asa ca luni imi iese un card tot de student dar de la ING. Sper sa nu am probleme cu el.

Daca tot am deschis topicul aici, nu mai fac altul sa mai scriu doar pentru o singura intrebare....
    Numarul de telefon cum arata daca cineva din strainatate vrea sa sune in Romania? este doar prefixul 40 0742xxxxxx ? sau 40 20 0742xxxxxx ( anume si cu prefixul de bucuresti)?

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    108
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    108

Implicit

Suna gratuit la paypal 1-888-221-1161.
    (gratuit de pe skype)
    E numarul lor, l-am folosit in toate cele 347 de cazuri in care am avut probleme cu ei.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

depinde de tara din care esti sunat.
    Adaugi DOAR 004 in fata numarului. exemplu: 004 - 021 588 588

---Later Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit" de doua ori)

Am vazut ca s-a rezolvat, asa ca ignora ce am zis mai sus
    Parerea mea... daca lucrezi des cu paypal, salveaza-ti numarul in agenda. O sa ai nevoie.
    Ultima modificare făcută de Dan; 7th November 2010 la 01:53.
    Trust, but verify.

Tzu
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    3rd November 2010
    Vârstă
    35
    Posturi
    4
    Putere Rep
    0

Implicit

Da este rezolvata...

Dar a facut cineva comanda din statele unite ? sau undeva in afara uniunii europene?
    Posta americana imi arata ca pachetul meu a ajus in Romania de 3 zile, insa nu am primit nici o notificare sa vin sa ridic pachetul. asa ca am fost la posta si am intrebat acolo. Avand in vedere ca nu vine din UE au spus ca nu au nici o treaba si ca nu ajunge la ei pachetul ci s`ar putea sa ma sune cineva sa`mi zica sa vin sa`l ridic de la X nu stiu cine pentru a plati si contravaloarea TVAului vamal.

Intrebarea mea e ? daca nu e din UE pachetul, acesta unde este adus in Bucuresti ? intr`un punct vamal de colectare sau ? Este o posta unde la colecteaza pe toate sau un loc anume?

Eradu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    20th August 2010
    Posturi
    619
    Putere Rep
    34

Implicit

Daca e cu posta american ups sau ems vine la un oficiu postal cu vama si te suna posta. La oficii nu e vama zilnic, ci doar 2-3 zile pe saptamana, ai aici pdf cu oficiile respectivehttp://www.posta-romana.ro/media/ser...a%20vamala.pdf

Daca coletul a fost expediat cu alti curieri internationali ca dhl, tnt atunci vamuirea se face la intrarea in tara si ei o sa-ti aduca coletul acasa.

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    35
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    61

Implicit

Citat Postat în original de Tzu Vezi Post
    Da este rezolvata...

Dar a facut cineva comanda din statele unite ? sau undeva in afara uniunii europene?
    Posta americana imi arata ca pachetul meu a ajus in Romania de 3 zile, insa nu am primit nici o notificare sa vin sa ridic pachetul. asa ca am fost la posta si am intrebat acolo. Avand in vedere ca nu vine din UE au spus ca nu au nici o treaba si ca nu ajunge la ei pachetul ci s`ar putea sa ma sune cineva sa`mi zica sa vin sa`l ridic de la X nu stiu cine pentru a plati si contravaloarea TVAului vamal.

Intrebarea mea e ? daca nu e din UE pachetul, acesta unde este adus in Bucuresti ? intr`un punct vamal de colectare sau ? Este o posta unde la colecteaza pe toate sau un loc anume?
    Vezi biroul vamal posta Unitati Vamale Bucuresti, Birouri si Puncte vamale - Adresa, Telefon, Fax < Formulare si acte necesare < Articole InfoAfaceri < ClubAfaceri.ro

O sa trebuiasca sa platesti 24% cred.

RoManiac este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    47

Implicit

In mod normal orice colet trimis cu american ups ajunge in Bucuresti la Oficiul Postal 67 aflat pe strada Virgiliu

Tzu
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    3rd November 2010
    Vârstă
    35
    Posturi
    4
    Putere Rep
    0

Implicit

Merci, coletul a fost trimis prin usps o sa dau o fuga pe la toti sa vad pe unde este. Se fac 6 zile de cand e in tara (dupa Track & Confirm de la USPS).

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    35
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    61

Implicit

Citat Postat în original de Tzu Vezi Post
    Merci, coletul a fost trimis prin usps o sa dau o fuga pe la toti sa vad pe unde este. Se fac 6 zile de cand e in tara (dupa Track & Confirm de la USPS).
    Ar trebui sa primesti instiintare acasa cand ajunge la un oficiu postal.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 21st April 2010, 11:42
  2. Un caz PayPal
    De marcos29 în forumul PayPal
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 9th December 2008, 16:40
  3. help paypal
    De anntidot în forumul PayPal
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 13th June 2008, 18:17
  4. Paypal