Rezultate 1 la 10 din 21

Subiect: Micronise pentru 2parale

Vizualizare arbore

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

munca era de studiul nisei si al siteurilor concurente, acolo pierdeam timp mai mult, de rest foloseam templateuri comandate special pentru un impact vizual si conversie maxima, in plus foloseam si un plugin de import al feedului cu mici modificari ce ma ajutau sa "automatizez" paginile produselor. Urmau mici modificari in structura, categorii, generarea tagurilor si introducerea unor texte de continut. Inscriere in directoare, max 4 pe zi si asta a fost tot. In unele cazuri, in functie de importanta, le ajutam cu linkuri/advertoriale. Functionau perfect pe keywords cu cautari ca cele de mai sus.

Am ramas cu vreo suta de siteuri care rankeaza bine si voi continua sa le dezvolt, si mai sunt vreo suta care au prea putin continut ca sa le continui acum. Practic am pierdut mai mult de jumatate din clickurile spre 2p, dar e interesant ca mi s a dublat conversia, momentan este prematur sa ma exprim care sunt pierderile pentru ca vor continua un timp sa intre comisioanele din perioada de 30 zile (medie) dupa click. Pe de alta parte, sunt foarte multe siteuri afectate pe nisa de iarna, gen paltoane, schiuri, geci, etc, unde nu mai vad asa boom de vanzari in ce a mai ramas din iarna. Cu siguranta voi pastra cateva domenii pe care sa le refac siteuri curate, dar nu am forta sa lucrez manual atata continut. Asa ca, vanati domenii libere pe nisele de mai sus si creeati continut de calitate

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

lenjeriedepat.com 1900 cautari, un pic mai aglomerat
    tenesi 2.400, nisa lejera

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Revin cu detalii despre continut.

Pentru ca momentan nu mai am incredere in templateuri-catalog cu zeci de poze ale produselor si f multe linkuri externe, consider ca un site de micronisa trebuie sa fie structurat in cateva componente importante:
    -continut steril: articole related keywordului tau, bine documentate, minim 300 cuvinte, puteti folosi moderat forme de subliniere, fara linkuri
    -continut keyword, poate sa fie ceva mai mic, gen stire, sau noutati, puteti folosi termeni adiacenti gen "Nou!", "Reduceri!", "Din mai 2012", etc limitati-va la maxim 1,2 linkuri interne (spre categorii sau produs )
    -continut afiliere, contine 1,2,3 poze ale produsului, recomand cu caldura sa incercati poza generala si poze satelit pentru detalii, gen catarama, toc, funda, etc. Linkul de afiliere va fi din text sau cu buton gen cumpara, vezi detalii, oricum, un format Action NOW este binevenit. Singura optiune de a avea mai multe linkuri aff intr un singur articol, daca se justifica este un link suplimentar spre categoria produsului sau produse similare, de exemplu daca linkati aff spre Rochia roz cu cordon 2012, puteti suplimenta cu un link catre categoria Rochii 2012 sau catre o cautare rochii roz. Aceasta ultima varianta este foarte putin uzata de afiliati si consider ca poate avea o conversie deosebita. Exemple: link catre rochiile negre.

Mai exista varianta de a construii pe un domeniu independent un template foarte google unfriendly dar ce va poate asigura conversie mare. O reclama foarte vizibila (din siteul clean) cu link unf, poate redirecta o buna parte din vizitatorii tai intr-o structura unde pot vedea rapid un numar f mare de produse si in acest caz sansele de achizitie sunt mult mai mari. Avantaje? Poti folosi tabele de produse importate cu sutele/miile din 2performant cu link direct spre magazine cand face click pe poza produsului, nu mai e necesar sa dechida o pagina separata unde sa vada detalii si abia de acolo sa ii oferi buton aff.
    Ultima modificare făcută de Serban Cristian; 24th January 2012 la 00:08.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Word2Parale - Plugin Wordpress pentru 2parale
    De Bogdan Ungureanu în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 42
    Ultimul Post: 18th December 2011, 23:43
  2. De vanzare 2 Website-uri pentru afiliere (2parale)
    De nexo în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 11th December 2011, 09:33
  3. Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 18th November 2011, 11:37
  4. Vand site gata facut pentru 2parale
    De Roland în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 31st October 2011, 23:37
  5. Trucuri pentru 2Parale
    De DRG în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 6