Rezultate 1 la 5 din 5

Subiect: Sfaturi de la Google pentru o recuperarea rapida dupa o penalizare

Afișare hibrid

Pami este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    6th March 2011
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    402
    Putere Rep
    37

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit Sfaturi de la Google pentru o recuperarea rapida dupa o penalizare

Matt Cutts da sfaturi intr-un video postat recent, despre cum se poate reveni mai rapid dintr-o penalizare pentru link-uri spam.

In video, printre altele, Matt Cutts raspunde unei intrebari despre cum a reusit unul din cele mai mari site-uri de flori din Marea Britanie, Interflora, sa recupereze o penalizare pentru link-uri spam in doar 11 zile.

Sursa articolului aici: www(.)webpronews.com/google-gives-advice-on-speedier-penalty-recovery-2013-12

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Pami Vezi Post
    Matt Cutts da sfaturi intr-un video postat recent, despre cum se poate reveni mai rapid dintr-o penalizare pentru link-uri spam.

In video, printre altele, Matt Cutts raspunde unei intrebari despre cum a reusit unul din cele mai mari site-uri de flori din Marea Britanie, Interflora, sa recupereze o penalizare pentru link-uri spam in doar 11 zile.

Sursa articolului aici: www(.)webpronews.com/google-gives-advice-on-speedier-penalty-recovery-2013-12
    Si care sunt sfaturile Pami? Video l-au vazut cu totii, dar daca tot ai postat pe un topic nou, nu este normal sa postezi si sfaturile?

Eu din ce am vazut, spune clar, ca raspunsul este generalist si nu se refera la spamul facut de interflora. E posibil sa nu inteleg eu anumite aspecte, exact de aceea sunt necesare si cateva randuri cu sfaturi.

Cum iti recuperezi site-ul penalizat?

Sfaturi:

........
    Ultima modificare făcută de Tom; 11th December 2013 la 10:08.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    6th March 2011
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    402
    Putere Rep
    37

Implicit

Nu stiam ca l-au vazut toti, mea culpa! Eu am pus filmul si link-ul catre articol tocmai pentru cei care nu stiau de el. Banuiesc ca nu sta nimeni sa-l pandeasca pe Matt Cutts cand mai scoate cate un film artistic!
    Cei care se ocupa cu asa ceva, cum banuiesc ca sunteti si Dvs., poate ca da. Eu unul nu. Nu sunt inca in masura sa dau sfaturi, tocmai de aceea am pus link-ul catre articol, sa traga fiecare concluziile de rigoare.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Pami Vezi Post
    Nu stiam ca l-au vazut toti, mea culpa! Eu am pus filmul si link-ul catre articol tocmai pentru cei care nu stiau de el. Banuiesc ca nu sta nimeni sa-l pandeasca pe Matt Cutts cand mai scoate cate un film artistic!
    Cei care se ocupa cu asa ceva, cum banuiesc ca sunteti si Dvs., poate ca da. Eu unul nu. Nu sunt inca in masura sa dau sfaturi, tocmai de aceea am pus link-ul catre articol, sa traga fiecare concluziile de rigoare.
    Pami, video nu spune nimic concret. Matt zice asa: nu trebuie sa scoateti multe link-uri, le puteti scoate de ex doar pe cele din ultima luna!

Doar ca, vorbeste de site-uri cu:

- mii de root domains
    - mii de link-uri de calitate
    - etc.

Nu se aplica la site-urile noastre. Tu daca ai un site penalizat, are cateva sute de root, din care 99% sunt "ne-naturale" ca sa nu zic "spam". Scoate tu link-urile pe ultima luna (cele 3) si hai sa vedem ce se intampla.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    6th March 2011
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    402
    Putere Rep
    37

Implicit

Corect! Insa chestia cu "nu se aplica la site-urile noastre"...eu nu am de unde sa stiu ce site-uri are fiecare si nici nu ma intereseaza. Repet, nu ma ocup de SEO, in schimb imi place sa va urmaresc dezbaterile si sunt aici cateva persoane din care faceti si Dvs. parte, pe care le urmaresc cu deosebita placere. Subiectul l-am pus pur si simplu ca o stire pentru cei mai putin informati. Daca se doreste si o dezbatere pe tema acestui subiect, o puteti face, fiind mult mai in masura decat mine. Thanks!

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Recuperare dupa penalizare Penguin din 06.10
    De Mariusbg în forumul Google
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 31st October 2012, 21:20
  2. Cum sa iti revii dupa o penalizare Panda?
    De Ramonel în forumul Google
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 29th June 2012, 18:36
  3. Identificare motiv penalizare dupa ultimul update
    De edy12006 în forumul Google
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 1st May 2012, 14:23
  4. Domenii recuperate dupa o penalizare
    De 100R în forumul Google
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 2nd April 2012, 18:10
  5. Demersuri legale pentru recuperarea banilor