Demersuri legale pentru recuperarea banilor
Salut,
Apelez la experienta voastra in domeniu si inainte de a ma infige ca râma in piatra, vreau cateva pareri despre urmatoriul scenariu:
Am achizitionat un [modul/componenta/script = denumit produs in aceasta poveste] pentru platforma joomla de la firma "Nume fictiv". Ce sanse am sa imi recuperez banii?
Sa nu intelegeti ca vreau sa le folosesc produsul gratis sau incerc ceva ilegal. Este vorba despre faptul ca am achizitonat un produs care nu corespunde cu descrierea lui.
La cateva zile dupa ce am intrat in posesia produsului in faza de implemntare/customizare/look am inceput sa descopar erori de functionalitate grave fara de care structura de ansamblu a site-ului gandit nu poate fi pusa in aplicare.
In urma sesizarii acestor nereguli catre echipa de support, tot ce am primit a fost "This is a confirmed bug. A fix will be available asap".
In TC-ul lor este specificat faptul ca nu returneaza banii sub nicio forma insa se bate cap in cap putin cu partea de garantii unde este specificat "We guarantee that our products match their described features."
Acum, ma intreb, daca nu voi primi solutionare la cazurile expuse catre supportul lor in timp util, ce pot face sa-mi recuperez banii ?
Multam
I'm not a complete idiot, some parts are missing...