Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 13

Subiect: Mai multi proprietari pentru un site, masuri legale ?

No_name este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    19th February 2007
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    39
    Posturi
    707
    Putere Rep
    46

Implicit Mai multi proprietari pentru un site, masuri legale ?

Salut,

Cu siguranta nu sunt singurul care cred ca ma confrunt cu aceasta problema. Problema este in felul urmator, am deja siteuri care nu sunt numai ale mele care sunt 50-50 care 40-40-20, etc. ca si procentaj ma refer.

Intrebarea mea este cu as putea intra in legalitate cu aceste procente, deoarece vreau sa demarez un proiect si as vrea ca sa fie totul legal de la bun inceput. Am vorbit cu un avocat si acesta a venit cu o chestiune legata de domeniu, insa nu cred ca in acolo este forta motrica si valoarea siteului ci in continut, script etc. Stie cineva mai multe?

Va multumesc anticipat!

IRQ
    IRQ este deconectat Guest
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    16th July 2008
    Posturi
    124
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de No_name Vezi Post
    Salut,

Cu siguranta nu sunt singurul care cred ca ma confrunt cu aceasta problema. Problema este in felul urmator, am deja siteuri care nu sunt numai ale mele care sunt 50-50 care 40-40-20, etc. ca si procentaj ma refer.

Intrebarea mea este cu as putea intra in legalitate cu aceste procente, deoarece vreau sa demarez un proiect si as vrea ca sa fie totul legal de la bun inceput. Am vorbit cu un avocat si acesta a venit cu o chestiune legata de domeniu, insa nu cred ca in acolo este forta motrica si valoarea siteului ci in continut, script etc. Stie cineva mai multe?

Va multumesc anticipat!
    Transferi site-ul pe o societate si stabiliti cota de participare a asociatilor actionarilor. Simplu.

Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    19th February 2007
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    39
    Posturi
    707
    Putere Rep
    46

Implicit

Citat Postat în original de IRQ Vezi Post
    Transferi site-ul pe o societate si stabiliti cota de participare a asociatilor actionarilor. Simplu.
    cu siguranta asta inseamna declararea tuturor veniturilor, implicit impozitarea lor, nu ? indiferent de natura veniturilor (adsense, alte firme de afiliere, comision din diverse servicii) am dreptate nu ?

Danielu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    22nd April 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    572
    Putere Rep
    34

Implicit

Normal ca trebuie pe o firma sau intr-o forma legala. Tu doar nu vroiai sa stabilesti fiecare ce parte are legal iar impozitele sa nu le platiti.
    Retete de prajituri pentru toate gusturile -> Retete prajituri

IRQ
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    16th July 2008
    Posturi
    124
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de No_name Vezi Post
    cu siguranta asta inseamna declararea tuturor veniturilor, implicit impozitarea lor, nu ? indiferent de natura veniturilor (adsense, alte firme de afiliere, comision din diverse servicii) am dreptate nu ?
    Da, este o afacere legala.
    Daca vrei sa fie legal te conformezi si tu, altfel faci la mica intelegere ceva si astepti tzepele.

Chiar si ca persoana particulara trebuie sa declari veniturile de la adsense la declaratia de impozit pe venitul global.

De impozite si de moarte nu scapa nimeni

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    22nd April 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    572
    Putere Rep
    34

Implicit

Problema ca persoana fizica este ca ei iti pun adsense-ul ca profit. Dar investiile tale nu le pune nici dracu. Cel putin eu nu stiu o astfel de masura. Deci 16% din acest profit virtual ... nu e prea sexy. Asa ca momentan prefer ilegalitatea.

IRQ
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    16th July 2008
    Posturi
    124
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Danielu Vezi Post
    Problema ca persoana fizica este ca ei iti pun adsense-ul ca profit. Dar investiile tale nu le pune nici dracu. Cel putin eu nu stiu o astfel de masura. Deci 16% din acest profit virtual ... nu e prea sexy. Asa ca momentan prefer ilegalitatea.

In loc sa-ti cumperi tigarile si berea pe firma, ca cheltuieli de protocol cu tva deductibil (a se citi 19% discount) si scazand din profit? Hmmm ...

Ilegalitatea poate e mai costisitoare decat legalitatea

imhotep este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    27th February 2008
    Posturi
    12
    Putere Rep
    0

Implicit

Nu verifica nici dracu daca tu ai pe site adsense, si daca ai la cine trimite adsense banii. Poti foarte simplu sa primesti banii aia pe persoana fizica. si apoi sa ii imparti frateste cu restul partilor implicate.

Sau daca vrei sa ai acte pt spatiul acela comercial unde bagi adsense poti foarte simplu sa ti-l inchiriezi tie ca persoana fizica pe un pret simbolic, si apoi tu bagi adsense acolo si primesti banii si ii imparti.

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    22nd April 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    572
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de IRQ Vezi Post
    In loc sa-ti cumperi tigarile si berea pe firma, ca cheltuieli de protocol cu tva deductibil (a se citi 19% discount) si scazand din profit? Hmmm ...

Ilegalitatea poate e mai costisitoare decat legalitatea
    la 100-200 $ "profit" crezi ca se merita ? In plus nici ce ai zis tu nu prea e legal, iar eu nu fumez. Nici cu bautura nu ma omor.

Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    19th February 2007
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    39
    Posturi
    707
    Putere Rep
    46

Implicit

multumesc de raspunsuri, voi vedea exact cum voi proceda, ideea e ca atunci cand ai castiguri mari 16%, este o suma, care m-ai bine as dona-o decat sa o dau la stat ...

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 15th May 2009, 12:15
  2. Masuri anti spam
    De leandrud în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 17th October 2008, 15:32
  3. Restrictii legale
    De eamc în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 17th August 2008, 17:47
  4. Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 30th May 2008, 11:12
  5. Au inceput sa ia masuri?
    De Aurel Dragut în forumul Adsense
    Răspunsuri: 20
    Ultimul Post: 12th May 2007, 11:24

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente