Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 13 din 13

Subiect: Mai multi proprietari pentru un site, masuri legale ?

Bruzli este deconectat Administrator
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    25th April 2005
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    47
    Posturi
    980
    Putere Rep
    44

Implicit

Citat Postat în original de No_name Vezi Post
    multumesc de raspunsuri, voi vedea exact cum voi proceda, ideea e ca atunci cand ai castiguri mari 16%, este o suma, care m-ai bine as dona-o decat sa o dau la stat ...
    Pai te poti muta intr-o tara in care nu se platesc taxe. Evaziunea e un furt.

Daniel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    21st May 2008
    Locaţie
    Bucuresti(pt moment)
    Posturi
    493
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de No_name Vezi Post
    multumesc de raspunsuri, voi vedea exact cum voi proceda, ideea e ca atunci cand ai castiguri mari 16%, este o suma, care m-ai bine as dona-o decat sa o dau la stat ...
    desigur, banii primiti pe persoana fizica trebuiesc si ei declarati si impozitati.
    deci statul trebuie sa-si ia partea, atata timp cat esti cetatean roman, trebuie sa-ti asumi atat drepturile cat si obligatiile ce-ti revin.
    si daca nu o faci, e riscul tau.

No_name este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    19th February 2007
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    39
    Posturi
    707
    Putere Rep
    46

Implicit

Citat Postat în original de Bruzli Vezi Post
    Pai te poti muta intr-o tara in care nu se platesc taxe. Evaziunea e un furt.
    aici cred ca e relativa toata problema asta. nu vreau sa intru in polemica cu nimeni; este ft ciudat sa platesc taxe atata timp cat nu folosesc nici o resursa din romania, si anume: server, site-uri, content, etc, target. totul este in afara granitelor.

fenomenul este destul de complex, si cu siguranta nu pot sa deslusesc eu toate itele acestui sistem, mai mult decat atat, sunt multe necunoscute, cum ar fi, capital romanesc, cont adsense pe o persoana din romania etc. cu siguranta ft multi dintre cei care fac - daca pot spune - meseria asta, cred ca ft putini sunt cei care au declarate veniturile. poate subiectul atrage atentia cuiva de mai sus si se gandesc la o legislatie in care sa intre in calcul si toate chestiunile de mai sus.

este ft mult de discutat ca si caz particular, adica in cazul meu, stiu ca aici unii vor spune "pai daca capitalul este romanesc atunci ..." mai ales ca si caz general. oricum la ce sistem defectuos avem, nu cred ca se va veni cu o masura foarte curand.

o seara placuta si numai bine.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 15th May 2009, 12:15
  2. Masuri anti spam
    De leandrud în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 17th October 2008, 15:32
  3. Restrictii legale
    De eamc în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 17th August 2008, 17:47
  4. Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 30th May 2008, 11:12
  5. Au inceput sa ia masuri?
    De Aurel Dragut în forumul Adsense
    Răspunsuri: 20
    Ultimul Post: 12th May 2007, 11:24

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente