aici cred ca e relativa toata problema asta. nu vreau sa intru in polemica cu nimeni; este ft ciudat sa platesc taxe atata timp cat nu folosesc nici o resursa din romania, si anume: server, site-uri, content, etc, target. totul este in afara granitelor.
fenomenul este destul de complex, si cu siguranta nu pot sa deslusesc eu toate itele acestui sistem, mai mult decat atat, sunt multe necunoscute, cum ar fi, capital romanesc, cont adsense pe o persoana din romania etc. cu siguranta ft multi dintre cei care fac - daca pot spune - meseria asta, cred ca ft putini sunt cei care au declarate veniturile. poate subiectul atrage atentia cuiva de mai sus si se gandesc la o legislatie in care sa intre in calcul si toate chestiunile de mai sus.
este ft mult de discutat ca si caz particular, adica in cazul meu, stiu ca aici unii vor spune "pai daca capitalul este romanesc atunci ..." mai ales ca si caz general. oricum la ce sistem defectuos avem, nu cred ca se va veni cu o masura foarte curand.
o seara placuta si numai bine.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)