Salut,
Vreau sa fac un site auto cu diverse sectiuni.una dintre ele va fi ceva gen Photo Spy, stie cineva cat de legal e sau cine te poate faulta?
Salut,
Vreau sa fac un site auto cu diverse sectiuni.una dintre ele va fi ceva gen Photo Spy, stie cineva cat de legal e sau cine te poate faulta?
EX: autojurnal.ro/generale/2006/11/27/spy-photo-vw-passat-coupe/
Nu cred ca o sa ai probleme daca la asta te referi.
Din moment ce unele poze au ajuns la presa si sunt facute publice, n-are cine sa se lege de tine... exceptand poate cazul cand tu te furisezi in fabrica sa faci pozele...![]()
Consumator și producător de articole despre SF&F. SEO de voie, de nevoie.
Daca pozele nu sunt facute in fabrica , cum spunea thefan nu o sa ai probleme cu producatorii. Dar cum mai mult ca sigur nu tu o sa faci pozele (cred eu), probleme ai putea aveai cu cei care au facut intr-adevar pozele respective (legea copywrightului). Asta doar daca nu specifici sursa. Dar din cate am vazut eu (daca vorbim strict de photospy) aceste poze au de obicei watermark mare pe ele pentru ca sunt poze cu masini la care producatorul nu a facut inca public nimic iar cine le face publice de obicei isi pune watermark tocmai pentru ca nu vera sa riste ca acele poze sa fie preluate de toata lumea fara a fi specificata sursa.
Bafta oricum cu proiectul
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)