Citat Postat în original de robyroy Vezi Post
Toolul acesta a fost creeat cu un scop clar. Evident ca linkurile trecute prin disavow vor avea un impact (major, posibil) in viitorul nu foarte indepartat. (Nu am studiat aspectul, dar baietii de la google nu sunt fraieri )
Asta ma gandeam si eu, sa nu devina din tool util un fel de "spam report", sa-l implenteze treptat in algoritm.
Sa nu ajungi sa-ti fie frica sa pui link spre alt site ca poate iti da disavow si te arde.

Citat Postat în original de AntonioTony Vezi Post
Dar de ce ai face asta? Daca directorul nu e penalizat, care-i motivul pentru care ai/ati face asta?

Acest tool e bun pentru negative SEO si pentru cei care practicau SPAM-ul nesimtit pe vremea cand acesta era in voga.
Era doar un exemplu, dar gandeste-te daca esti penalizat si nu stii de unde, dai disavow la tot, inclusiv la unul-doua directoare. Poti afecta directorul, poti afecta si cellalte linkuri din director spre alte situri.

[Nu zic de tine, pe tine te-am vazut prin directoare, stii ce faci, dar un noob panicat si penalizat poate da disavow la toate linkurile nestiind unde-i buba.]

P.S. Poate-s eu paranoic