Pagina 2 din 11 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 106

Subiect: Google si ce mai face el vs SEO

razvan voicu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    13th February 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    62
    Putere Rep
    28

Implicit

nu ma ocup cu seo ( domeniul meu de activitate il reprezinta constructiile ), si de aceea vorbesc acum din punctul de vedere al celui care cumpara servicii de publicitate .

google este destept rau in sensul ca a reusit sa ii faca pe oameni sa-l foloseasca pentru orice doresc sa afle ( in detrimentul altor motoare de cautare ) iar acum culege din plin roadele acestui lucru .
    toata lumea vorbeste de calitatea site-ului, a contentului, a link-urilor , insa am observat ( cel putin pe nisa mea ), ca aceste lucruri nu prea sunt valabile , la unele cautari aparand in pozitii fruntase site-uri care au doar o pagina , site-uri care au cateva mii de link-uri de la un site din cu totul alta nisa sau site-uri care au " duplicat content " ( sper ca asta e termenul corect ) .

acest lucru corelat cu faptul ca nici o firma de seo nu iti poate oferii garantia unor rezultate sigure va duce intr-un final la redirectionarea clientilor catre adwords, marind in acest fel veniturile google .
    cred ca lupta pe viata si pe moarte se va da pe deoparte intre firmele de seo si pe un alt plan intre firmele de seo si google . ramane de vazut care sunt castigatorii !!!

si acum intrebarea mea : de ce atunci cand ceri o oferta de pret si niste rezultate concrete de la o firma de seo, aceasta iti spune ca nu poate garanta pentru rezultate ? ( am vazut acest lucru la mai multe firme ) .

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de razvan voicu Vezi Post
    si acum intrebarea mea : de ce atunci cand ceri o oferta de pret si niste rezultate concrete de la o firma de seo, aceasta iti spune ca nu poate garanta pentru rezultate ? ( am vazut acest lucru la mai multe firme ) .
    O firma de seo iti poate oferi garantia ca iti va construi un profil de linkuri care sa para cat mai natural posibil. Garantia locului 1, este o minciuna si ar trebui sa te feresti de acest gen de promisiuni. In functie de tipul contractului agreeat, da, poti fixa un target, dar un target realist. Si, cel mai important lucru, priveste seo ca pe o investitie long term. Rezultatele nu apar peste noapte.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    13th February 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    62
    Putere Rep
    28

Implicit

ok, nu a zis nimeni nimic de locul 1 dar nici nu sunt de acord cu a plati bani fara rezultate concrete . nici unul din cei care au firme de seo nu cred ca si-ar cumpara o masina ( sa zicem ), fara a avea garantia ca functioneaza . doar nu cumperi masina sa o faci cotet de pasari .
    referitor la rezultatele pe termen lung, treaba este cu dus-si-intors datorita schimbarilor de algoritm la google .

doro este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    8th September 2007
    Locaţie
    Berlin / Bucharest
    Posturi
    988
    Putere Rep
    41

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

@razvan voicu: garantia ca functioneaza o ai la orice firmă de SEO (care ofera servicii de calitate). Siteul tău apare la mai multe căutări în Google, are mai multe pagini indexate, autoritatea pe web îi creşte etc. Ceea ce nu îţi poate garanta nicio firmă de SEO şi niciun dealer auto este că maşina pe care ai luat-o va merge pe Calea Victoriei cu 200km/h fără să facă accident.

Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    13th February 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    62
    Putere Rep
    28

Implicit

doro, sincer sa fiu nu am inteles logica ta si exemplul pe care l-ai dat mi se pare gresit ! sa si argumentez ce spun ca asa e frumos .

daca platesc o firma de seo , o fac pentru ca ma intereseaza prima pagina pentru anumite cuvinte cheie , nu pentru a aparea la mai multe cautari in google, sau a avea mai multe pagini indexate, sau sa ii cresc autoritatea, etc. aceste lucruri sunt chestii din spate, care nu se vad si nu ma intereseaza pe mine . pentru mine scopul este sa apar cu anumite cuvinte pe prima pagina ( de preferat in primele cinci rezultate organice , parca asa le zice ).
    exemplul tau cu masina e total gresit si sa iti si spun de ce !
    daca iti cumperi bmw, te astepti sa mearga ca un bmw, ca de aia platesti o groaza de bani pe el, altfel ti-ai face singur caruta si ai merge cu aia .

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

daca iti cumperi bmw, te astepti sa mearga ca un bmw, ca de aia platesti o groaza de bani pe el, altfel ti-ai face singur caruta si ai merge cu aia .
    Cand fortezi rezultatele (SEO), te poti astepta si la accidente. De genul Google poate face sa iti apara brusc un stalp in fata, acolo unde nu era nimic mai devreme (un update nou).
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

ok, nu a zis nimeni nimic de locul 1 dar nici nu sunt de acord cu a plati bani fara rezultate concrete . nici unul din cei care au firme de seo nu cred ca si-ar cumpara o masina ( sa zicem ), fara a avea garantia ca functioneaza . doar nu cumperi masina sa o faci cotet de pasari .
    referitor la rezultatele pe termen lung, treaba este cu dus-si-intors datorita schimbarilor de algoritm la google .
    Defineste rezultate concrete.

E ok si analogia cu bmw: firma iti garanteaza performantele intr-o anumita plaja de temperaturi, amestec de aer prestabilit (azot, oxigen, gaze rare) si un anume nivel de agenti corozivi.
    Daca mediul se modifica mult (modificare majora de algoritm google) - ce-ti mai garanteaza poroducatorul?
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    13th February 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    62
    Putere Rep
    28

Implicit

ok, atunci vin cu o alta intrebare : pe ce baza ( criterii ) v-ati alege firma care sa se ocupe de optimizarea site-ului vostru astfel incat sa fiti siguri ca nu ati aruncat cu banii degeaba ?
    exemplul dat de 1nesco este foarte bun si a punctat bine, dar eu ca si cumparator de servicii as vrea sa stiu ca am facut cea mai buna alegere, cum procedez ?

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

Avand firma de seo, nu stiu cat de impartial poate sa fie raspunsul.
    Totusi si eu am nevoie de anumite servicii gen Caut persoana cu experienta pentru comunicate de presa
    Criteriul: portofoliu. In multe locuri unde colegii anunta ca scriu articole, o sa vezi ca ii intreb: pe ce nisa? E totusi o diferenta intre a scrie articole pe nutritie si a scrie despre navigatii dedicate.
    Strict pe seo am/avut potentiali clienti pe care chiar vroiam sa-i ajut, dar fie din ratiuni de timp, fie din cauza bugetului mic alocat nu i-am luat in lucru. Asa ca i-am trimis altor firme care aveau deja portofoliu si suma alocata era ok pt ei.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    13th February 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    62
    Putere Rep
    28

Implicit

merci 1nesco ! o sa iau legatura cu cateva persoane care imi inspira incredere, am sa cer un portofoliu de lucrari si am sa iau o decizie !
    dar acum vin cu o alta intrebare ( cred ca v-am capiat ) , cum imi dau seama de rezultate ? adica la cineva care face web design, te uiti la site-uri si vezi daca iti plac ! cum procedezi la cineva care face seo ? am intrebat asta pentru ca la seo poti sa nu fi foarte bun, dar daca pe nisa ta nu e concurenta, ai sanse mari sa fi in prima pagina ? la fel, poti sa fi foarte bun dar sa ai parte de concurenta mare, cu bugete mult mai mari decat bugetul clientului tau , si atunci nu stiu daca reusesti sa ajungi in prima pagina !

sper ca am fost destul de coerent si ca m-am facut inteles !

Pagina 2 din 11 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Google face diferenta ?
    De Carcotas în forumul Google
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 1st July 2010, 01:35
  2. Google stie ce faci! Tu stii ce face Google?
    De Mircea Budean în forumul Google
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 26th August 2008, 13:21
  3. Google isi face iarasi de cap...
    De tataraseni în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 21st September 2007, 06:07
  4. Google face 7 ani
    De Razvan Pop în forumul Google
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 28th September 2005, 00:24
  5. Google face update - 4 februarie
    De Razvan Pop în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 20th February 2005, 16:07

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.