La cautarea "Twitter" imi apar 4 prieteni sub forma de sitelinks
twitter.png
Da, e o alta versiune de "sitelinks" sau ceva de genu. Eu pe google.com am mai vazut ceva nou pentru mine, cand am cautat twitter a aparut "Something different" in coloana din stanga, sub care erau postate link-uri de cautari cu termeni "facebook", "linkedin", "flickr", etc.
Eric Eduard Polec | Facebook - 5 vizitări - 20 Dec
Prieteni: Octav Nicolae, Daniel Voicu, Julia Armedd, Dani Pop, Andreea Laciu, Blondu Asta
Eric Eduard Polec is on Facebook. Join Facebook to connect with Eric Eduard Polec and others you may know. Facebook gives people the power to share and ...
Eric Eduard Polec | Facebook - În cache
Same here, doar ca e vorba de Facebook.
I-am dat quote pentru ca este primul google site gasit pe forum.
Am creat si eu cateva in joaca acum vreo doi ani - exemplu https://sites.google.com/site/telefonmobilsite/ si acum mi-am adus aminte de ele si va intreb: Cat de util gasiti un Google site ?
Am un magazin de licente Microsoft, un director web si multa pasiune
Google adds new “Top References” to refine search results
Google adds new “Top References” to refine search results
Eric Schmidt nu va mai fi CEO din 4 aprilie sursa .
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
..we recently launched a redesigned document-level classifier that makes it harder for spammy on-page content to rank highly. The new classifier is better at detecting spam on individual web pages, e.g., repeated spammy wordsthe sort of phrases you tend to see in junky, automated, self-promoting blog comments.. Matt Cutts
Extensia pe care au lansat-o pentru chrome mi se pare excelenta. Sunt foarte curios cat de mult vor fi luate in considerare reporturile si cat de capabil sa detecteze spamul este noul engine Google.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Google a facut un prim pas in lupta anti-piraterie online, anunta Mashable. De acum incolo nu vor mai oferi la sugestii cuvinte gen: torrent, rapidshare, etc.
Google Engages in Subtle Form of Censorship
Oricum, nu e mare lucru. Cand or scoate complet warez-ul din SERPs sa-i vad eu...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)